Networking între mediul juridic și cel de business, la piscină. Plus invitați speciali de marcă

Avocații, notarii, executorii și alți profesioniști ai dreptului sunt chemați să interacționeze cu reprezentanți ai mediului de business clujean în cadrul unui eveniment original, la piscină!

Un eveniment original care leagă mediile juridic și de business, organizat de firma Top Events 4u si Florin Bugnar , va avea loc vineri, 21 august 2015, in locatia “La Villa” din zona Borhanci, Cluj-Napoca, eveniment denumit “Pool Party & Networking”. Organizatorii anunță noi provocări şi oportunităţi, într-o atmosferă relaxantă, în aer liber, cu piscină şi program artistic de calitate, pentru voie bună şi o petrecere de neuitat.

Locația evenimentului
Locația evenimentului

De ce NETWORKING ? Deoarece acest gen de eveniment facilitează conceptul de „BUILDING BRIDGES”, interacţiunea, apropierea şi comunicarea între oameni cu putere de decizie ai mediului juridic (avocaţi, notari, executori judecătoresti ş.a) şi reprezentanţi ai mediului de business (manageri, antreprenori ş.a.), IT, medical, în general din Cluj-Napoca, dar şi din străinătate, motiv pentru care vor avea prioritate la acest eveniment cei care aparţin categoriilor vizate.

Puteţi participa la eveniment achiziţionand fie un bilet BASIC în valoare de 70 lei care include taxa de intrare, program artistic surpriză, finger food, welcome drink, fie un bilet VIP în valoare de 130 lei care include taxa de intrare, program artistic surpriză, finger food, welcome drink, consumaţie băuturi la alegere în valoare de 60 lei pe bază de token-uri, o sesiune Q & A cu invitaţi speciali din ţară şi din străinătate, posibilitatea de a participa la „Tombola cărţilor de vizită”. Pentru cei care au bilet basic băuturile se vor putea procura pe bază de token-uri achiziţionate la faţa locului.

maniu nicolaeEvenimentul include și invitați speciali, între care Nicolae Maniu, cel mai bine vândut pictor roman in viața (foto), Ludger Thol – presedintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germana din Transilvania de Nord – DWNT, Philipp Kandal – general manager Europa pentru Telenav si Chairman Techsylvania, Vlad Ciurca –  Executive Producer la Techsylvania, Organizer & Facilitator la Startup Weekend, Shajjad Rizvi – chairman la The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, M.D. la SKR si fondator al Asociației Little People Romania.

FLORIN BUGNAR”Vor participa reprezentanti din mediul juridic (avocati, notari, executori judecatoresti, consilieri juridici, mediatori s.a.) si reprezentanti ai mediului de business (manageri, antreprenori s.a.), medical, bancar, IT, din tara si din strainatate, avand ca scop implementarea conceptului de “Building Bridges”, facilitarea interactiunii, apropierii si comunicarii intre profesionisti din categoriile susmentionate, dupa cum a aratat co-organizatorul Florin Bugnar.

Intentionam sa continuam cu manifestarile care au la baza acest concept inovativ, respectiv evenimente exclusiviste de top pentru mediul de afaceri, unde reprezentantii mediului juridic sa-si invite clientii de marca la sesiuni de networking si petreceri memorabile.”, a declarat Florin Bugnar, unul dintre organizatori.

In plus, o succinta prezentare a invitatilor speciali va fi facuta de domnul Magnoliu Stan, “Trainer, Speaker & Business Enthusiast”  la Smart HR.

Mai multe detalii și datele de contact pentru rezervări pe pagina de Facebook a evenimentului. CLUJUST.ro este partener media al evenimentului.

Comments

comentarii

După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns