fbpx

Nepotul unui celebru manelist, cântăreț și el, a absolvit Dreptul la Universitatea București

Adrian Mihai Petrache, nepotul manelistului Florin Salam, a absolvit cu brio Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Tânărul a devenit viral în 2019 după ce, într-un interviu pentru Observator, a recunoscut bucuros că este singurul din familie care a absolvit 12 clase și a luat BAC-ul.

În 2020, Adrian a participat şi la X Factor, unde a ajuns în finală, în echipa Loredanei Groza.

Acum, tânărul a publicat pe reţelele sociale un mesaj în care transmite următorilor săi că a reuşit să finalizeze cu brio cursurile Facultăţii de Drept.

” #FinisCoronatOpus chiar aşa a fost , finalul a încoronat opera. Colegii mei ştiu exact ce spun, ştim fiecare cât am muncit. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot! Cel mai mult pentru oamenii din jurul meu pentru că îmi dau seama că sunt un om iubit de El prin voi toţi ! Buni sau răi…te bucuri de ei sau înveţi o lecţie despre tine”, a transmis absolventul într-o postare pe Facebook.

Adrian deţine şi un cont de TikTok, unde îşi învaţă urmăritorii lucruri interesante din legislaţia din România în clipuri scurte de câteva minute.

@adrianpetrache11

Informatiile sunt preluate din legea 142/2023. Care a pațit-o ? 🚘 #student #drept #drepturi #infojuridice

♬ sunet original – Adrian Mihai Petrache

Comments

comentarii

Rapid-CFR Cluj, ultimul meci din etapa a 10 a Superligii, disputat pe terenul echipei giuleștene, s-a încheiat cu scorul 3-1.... Citește mai mult
Într-un spațiu inedit, amenajat în pepiniera Iulius din complexul USAMV Borhanci, pasionații de jazz și iubitorii de muzică au fost martorii unei experiențe muzicale intime în acest weekend, în cadrul  Pop-up Jazz Club (PJC).... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!