Nelson Mondialu, citat la Poliție din cauza veveriței pe care o deține UPDATE

Nelson Simone Pop, cunoscut ca ”Nelson Mondialu”, a fost citat astăzi la Secția 4 de Poliție din cartierul Mănăștur. Potrivit citație, împotriva lui a fost depusă o sesizare. O persoană l-a reclamt pentru că și-a plimbat veverița cu mașina.

UPDATE  Reprezentanții IPJ Cluj spun că Nelson nu a făcut nimic ilegal. ”În cauză nu s-a constatat nicio faptă de natură penală sau contravențională”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

citatia modificataNelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu” a fost audiat mai puțin de 30 de minute. Polițiștii au scris pe citație exact pentru ce a fost reclamat: ”plimbarea veveriței cu autoturismul”.

La ieșirea din sediul Secția 4 de Poliție, Nelson a spus că nu știe cine l-a reclamat: ”Cică o femeie a trimis reclamația pe e-mail. Nu m-au sancționat polițiștii pentru că le sunt simpatic. Dacă e animal de companie, trebuie să plimb veverița. Alții plimbă câini, pisici, porci de guineea, găini și altele. Domnilor, să fim serioși!  Problema e că eu azi trebuia să fie la București pentru o întâlnire, dar nu am mai mers din cauza citației primite de la poliție”.

nelson la politie (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nelson citatie sectia4

Polițiștii care s-au prezentat la ușa lui Nelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu”, i-au spus că trebuie să se prezeinte la Poliție căci există o reclamație că ar fi maltratat veverița pe care o deține, potrivit lui Nelson și soției acestuia. ”Sunt șocat de spusele polițiștilor. Am veverița de mult timp. Am primit-o cadou. O îngrijesc foarte bine, am dus-o la vaccinat, este hrănită bine. Vedeți că i-am construit și un adăpost cu elemente din natură. Este domesticită. Când dorm, vine și stă pe mine. Mi-e tare dragă”, a spus Nelson pentru CLUJUST.ro

Citația este pentru date de 10 iulie, dar polițiștii i-au spus că poate să se prezinte astăzi la Secție. Astfel, Nelson Simone Pop va sta de vorbă cu polițiștii de la Secția 4 Mănăștur încând cu ora 14 pentru a lămuri situația.

În urmă cu mai bine de două luni, cei de la Acces Direct au înscenat într-o emisiune că au intrat mascații peste Nelson din cauza veveriței.

 

GALERIE FOTO cu veverița simpatică

 

 

 

Comments

comentarii

În cea de-a doua zi de Electric Castle 2024, domeniul Banffy a vibrat în ritmuri afrobeat cu Rema.... Citește mai mult
Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. bine ca iubeste animalele, altii le fac sa sufere

Lasă un răspuns