fbpx

Nelson Mondialu, citat la Poliție din cauza veveriței pe care o deține UPDATE

Nelson Simone Pop, cunoscut ca ”Nelson Mondialu”, a fost citat astăzi la Secția 4 de Poliție din cartierul Mănăștur. Potrivit citație, împotriva lui a fost depusă o sesizare. O persoană l-a reclamt pentru că și-a plimbat veverița cu mașina.

UPDATE  Reprezentanții IPJ Cluj spun că Nelson nu a făcut nimic ilegal. ”În cauză nu s-a constatat nicio faptă de natură penală sau contravențională”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

citatia modificataNelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu” a fost audiat mai puțin de 30 de minute. Polițiștii au scris pe citație exact pentru ce a fost reclamat: ”plimbarea veveriței cu autoturismul”.

La ieșirea din sediul Secția 4 de Poliție, Nelson a spus că nu știe cine l-a reclamat: ”Cică o femeie a trimis reclamația pe e-mail. Nu m-au sancționat polițiștii pentru că le sunt simpatic. Dacă e animal de companie, trebuie să plimb veverița. Alții plimbă câini, pisici, porci de guineea, găini și altele. Domnilor, să fim serioși!  Problema e că eu azi trebuia să fie la București pentru o întâlnire, dar nu am mai mers din cauza citației primite de la poliție”.

nelson la politie (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nelson citatie sectia4

Polițiștii care s-au prezentat la ușa lui Nelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu”, i-au spus că trebuie să se prezeinte la Poliție căci există o reclamație că ar fi maltratat veverița pe care o deține, potrivit lui Nelson și soției acestuia. ”Sunt șocat de spusele polițiștilor. Am veverița de mult timp. Am primit-o cadou. O îngrijesc foarte bine, am dus-o la vaccinat, este hrănită bine. Vedeți că i-am construit și un adăpost cu elemente din natură. Este domesticită. Când dorm, vine și stă pe mine. Mi-e tare dragă”, a spus Nelson pentru CLUJUST.ro

Citația este pentru date de 10 iulie, dar polițiștii i-au spus că poate să se prezinte astăzi la Secție. Astfel, Nelson Simone Pop va sta de vorbă cu polițiștii de la Secția 4 Mănăștur încând cu ora 14 pentru a lămuri situația.

În urmă cu mai bine de două luni, cei de la Acces Direct au înscenat într-o emisiune că au intrat mascații peste Nelson din cauza veveriței.

 

GALERIE FOTO cu veverița simpatică

 

 

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. bine ca iubeste animalele, altii le fac sa sufere

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina