fbpx

Nati Meir merge la Judecătoria Dej

Tribunalul Cluj a hotărât, astăzi, declinarea competenței de soliționare a contestației la executare depusă de fostul deputat și candidat la președinția României, Nati Meir.

Soluția instanței Tribunalului Cluj arată că Nati Meir, care în curând va împini 60 de ani, este din nou internat în Spitalul Penitenciar Dej: ”Declină în favoarea Judecatoriei Dej solutionarea cererii formulata de condamnatul Nati Meir, în prezent aflat în Penitenciarul Spital Dej, având ca obiect contestatie la executare. Cheltuielile judiciare avansate de stat ramân în sarcina acestuia. Definitivă”.

De altfel, fostul deputat este vizibil afectat de regimul din penitenciar, slăbind mult în ultimii ani și schimbându-se radical. Nati Meir a ajuns la Cluj, fiind transferat de la un penitenciar din sudul țării. Acesta are de executat o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru unfracţiunile de care este acuzat sunt înşelăciune, trafic de influenţă, acordarea de împrumuturi cu monedă falsă şi promisiunea de intervenţie pe lângă magistraţi pentru reducerea pedepsei unor inculpaţi.

Nati Meri și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2009, dar s-a retras din cursă. În 2006, a inițiat un proiect de lege privind grațierea a 10.000 de deținuți, care a creat mare vâlvă în penitenciare la acea vreme.

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Pingback: Fost candidat la președenția României, internat la Spitalul Penitenciar Dej | Dej24.ro

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina