fbpx

Mutare spectaculoasă pe piața avocaturii din România

La sfarsitul anului 2022, avocatul Alexandru Chiciu din Baroul Bucuresti și SCA Pelinari si Pelinari au deschis un nou sediu profesional în Chișinău, Republica Moldova.

Contactat de Clujust.ro, Alexandru Chiciu a confirmat informatia si a declarat ca “aceasta extindere a activitatii profesionale a venit firesc dupa o perioada de doi ani in care legaturile noastre profesionale cu Republica Moldova au devenit din ce in ce mai stranse“.

Chiciu nu a dat alte detalii cu privire la activitatea pe care avocatii urmeaza sa le desfasoare in Moldova. A precizat doar ca aceasta va cuprinde atat sfera dreptului penal, cat si sfera dreptului civil si consultantei in afaceri, ori arbitraj international.

Reamintim ca Alexandru Chiciu a fost unul dintre cei care au pus bazele actualei Directii Nationale Anticoruptie (DNA), a fost intaiul procuror din istorie care a trimis in judecata un ministru, iar in prezent este avocat in Baroul Bucuresti din 2007.

SCA Pelinari si Pelinari este o casa de avocatura din Bucuresti, specializata in dreptul afacerilor si arbitraj intern si international, care functioneaza pe piata avocaturii din anul 2000.

Comments

comentarii

Meciul disputat în deplasare de CFR Cluj cu echipa lui Hagi s-a încheiat cu o remiză. Clujenii revin acasă doar cu un punct și se mențin pe poziția a treia a clasamentului.... Citește mai mult
Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce procurorii au descoperit la percheziţii o cultură indoor de canabis.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!