fbpx

Moșul de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj împarte din nou cadouri

Acțiunea anuală ”Fii și tu Moș Crăciun!” de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca este în plină desfășurare. Studenții și profesorii au dus cadouri la persoane cu dizabilități și urmează copii nevoiași.

O studentă din anul II a povestit pe blogul facultății, sub titlul ”Dar din dar se face rai”, cum se desfășoară acțunea din acest an:

”La Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca, spiritul Crăciunului ne-a cuprins pe fiecare dintre noi. Așadar, urmând tradiția, am pus cap la cap activitatea „Fii și tu Moș Crăciun!” de anul acesta. Pentru început am desfășurat, pe durata unei săptămâni, colecta banilor care urmau a fi folosiți în scopul achiziționării de produse, atât alimentare cât și vestimentare, produse ce vor constituii darurile îndreptate spre cei ce au cu adevărat nevoie de acestea. Studenții au fost deosebit de generoși, au înțeles menirea acestei colecte și au contribuit financiar dar și material, adresând totodată un gând cald către destinatarii darurilor.

La finele săptămânii dedicate colectei, am început concretizarea cadourilor. Zeci de studenți binevoitori alături de profesorii dedicați și bineînțeles de îndrăgita și mereu implicata doamnă decan, am pus umărul la treabă, cu mic, cu mare, având un singur țel: să aducem bucurie sufletelor încercate de soartă. Astfel, în prima zi, s-au format 200 de pachete individuale pline de bunătăți, s-au încărcat portbagajele, Moșul și-a luat haina cea roșie și a plecat spre destinație, de această dată cu… jeep-ul.

Ajunși la destinatarii darurilor noastre din această zi, persoane cu dizabilități de ordin psihic, sentimente profunde ne încearcă: emoție, fericire, bucuria lucrului făcut cu mâinile noastre. Aprecierea s-a întors către noi precum un bumerang. Vreau să evidențiez lecția de viată pe care am primit-o din partea gazdelor noastre: „dar din dar se face Rai!”, căci aceștia au început să ofere personalului medical câte puțin din ce le oferisem noi în pachete.

În zilele ce urmează vom înainta cu activitatea aceasta de suflet, căci cizmulițe colorate, haine pufoase, șosete călduroase, jucării prietenoase și dulciuri așteaptă să lumineze sărbătorile unor copii cuminți ce îl așteaptă pe Moș Crăciun cu sufletul la gură.”, a scris Dalina Vălean, studentă, anul II, Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca

Comments

comentarii

Lasă un răspuns