Misiune specială a polițiștilor clujeni, din dispoziția lui Moș Nicolae

Misiune specială pentru polițiștii clujeni. Aceștia l-au ajutat pe Moș Nicolae și au împărțit cadouri la o școală din comuna Beliș.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Beliș au vizitat elevii din Școala Gimnazială Avram Iancu din Beliș, precum și pe cei din grădinițele de pe raza comunei, oferindu-le cadouri ca răsplată pentru buna purtare de care au dat dovadă pe parcursul anului.

Au fost distribuite aproape 100 de cadouri, iar cei mici s-au bucurat de vizita polițiștilor și au promis că vor fi cuminți și în anul ce vine.

Această activitate fost organizată de către polițiști, în parteneriat cu Școala Gimnazială Avram Iancu din comuna Beliș.. și Moș Nicolae.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns