Maramureșean care vindea droguri la liceeni, arestat preventiv. Acum o lună primea renunțare pentru deținere

Procurorii DIICO|T– Biroul Teritorial Maramureș îl cercetează pe inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe psihoactive.

”În cauză s-a reținut faptul că, în perioada, 2022 – februarie 2023, inculpatul a  comercializat diferite cantități de droguri de mare risc, droguri de risc și substanțe cu efect psihoactive către consumatori din județul Maramureș, inclusiv liceeni, fiind prins în flagrant, la data de 16.02.2023, în timp ce deținea asupra sa, în vederea vânzării, cantitatea de 100 grame substanță cristalină (3 CMC).

La aceeași dată a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unde locuiește inculpatul, fiind identificate și ridicate  cantitățile de aproximativ 345 grame canabis și 400 MDMA, sume de bani în lei și valută, precum și alte mijloace de probă.

În data de  17.02.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”, a transmis DIICOT

Acum o lună, un judecător de la Tribunalul Maramureș confirma o ordonanță de renunțare la urmărirea penală împotriva lui.

Solutia pe scurt: ”În temeiul art. 318, alin. 15 Cod procedură penală, admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş şi confirmă soluţia de renunţare la urmărire penală dispusă prin Ordonanţa nr. 94-D/P/2017 din data de 22.12.2022, faţă de suspectul T R G (…), cercetat pentru săvârşirea infractiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, prevăzută de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000. În baza art. 275, alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 18 ianuarie 2023”

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns