fbpx

Mama micuței maltratate a fost arestată preventiv!

Femeia din București acuzată că și-a maltratat în mod repetat fetița în vârstă de 5 ani a fost arestată azi de către Judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Sectorului 1 București

Referitor la relele tratamente aplicatei minorei de către  Zoica Mihaela Lefter a fost inițiată și o petiție ,,Salvati micuta!”prin care se cerea poliției să intervină.

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 C. proc. pen. raportat la art. 223 alin.2 C. proc. pen., şi art. 202 alin. 1 şi 3 C.proc.pen. admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Lefter Zoica Mihaela…, pe o durată de 30 de zile, de la data de 15.09.2020 la data de 14.10.2020, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 C.proc.pen. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronun?are. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 15.09.2020, ora 16:05. În temeiul art. 226 C. proc. pen. raportat la art. 223 alin.2 C. proc. pen., şi art. 202 alin. 1 şi 3 C.proc.pen. admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Lefter Zoica Mihaela…, pe o durată de 30 de zile, de la data de 15.09.2020 la data de 14.10.2020, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 C.proc.pen. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronun?are. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 15.09.2020, ora 16:05.

Autoarea petiției ,Dumitru Elena Luiza, a descris următoarea stare de fapt pentru care a solicitat intervenția poliției:

,,Aceasta femeie pe nume Zoica Mihaela Lefter locuieste in giulesti are o fetita de 5 ani cred ca are si o bate tot timpul pt un barbat cu care vorbeste ea, defapt ala o pune sa o bata…va rog din inima ca politia sa faca ceva in privinta asta ca au fost cei de la sectia 4 dar nu au rezolvat absolut nimic doar ca a fost arestata 24 de ore si ia dat drumul, cum este posibil asa ceva sa i dai drumul la o nenorocita ca asta care isi traumatizeaza fetita pt un barbat si fetita am inteles ca este la bunica ei acum, dar nici bunica fetitei nu este asa buna😥. Scapati ingerasul asta din mana monstrilor sa nu i mai faca rau 😥😭😔💔…cine poate sa faca ceva pt fetita asta chinuita si sa scape din infernul in care este 😭💔”.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina