fbpx
Adunarea magistraților de la judecătoriile din Cluj

Magistrații și-au ales reprezentanții în viitorul CSM. Vezi prezența la vot de la Cluj

Magistrații din toată țara și-au ales astăzi, la ora 13, reprezentanții în viitorul Consiliu Superior al Magistraturii, un fel de Guvern al Justiției. Toate instanțele din Cluj au întrunit cvorumul de vot de două treimi din numărul total.

Magistrațiii de la toate judecătoriile din județ (Cluj-Napoca, Gherla, Turda, Huedin și Dej) s-au adunat în sala de judecată 130 din Palatul de Justiție. Au fost prezenți 48 de judecători din 71, câți sunt în total la cele cinci judecătorii.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au ținut adunarea generală pentru vot în sala 31. Cvorumul a fost la limită, fiind prezenți 33 din 49 de magistrați.

adunare-tribunal-vot-csm-2016

Cea mai bună mobilizare a fost la Curtea de Apel Cluj, unde au lipsit doar doi judecători din totalul de 56. Însă din cei 54 de judecători prezenți, cinci și-au anulat buletinul de vot, astfel că au fost 49 de buletin valide și 5 nule.

andrea-chis-vot-csmCandidații și proiectele lor le puteți vedea pe site-ul CSM. A fost unul singur din Cluj, Andrea Chiș de la Curtea de Apel, și trei din raza Curții de Apel Cluj: Cristian Romică Galuță de la Judecătoria Sighetu Marmației, Dorin Danci de la Tribunalul Maramureș și, la nivelul parchetelor, Florin Deac de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Andrea Chiș (foto) a primit 37 de voturi din 49 valide la Curtea de Apel Cluj. La Curtea de Apel Târgu Mureș a primit 26 de voturi din 27, iar la Curtea de Apel Craiova este a doua după Georgeta Ponea, președintele CA Craiova.

Vom reveni cu rezultatele oficiale.

Până atunci, puteți cititi concluziile Andreei Chiș după campania prin toată țara.

Comments

comentarii

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un moment de excepție în domeniul ingineriei structurale, odată cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.... Citește mai mult
Când spui primăvară, e imposibil să nu te gândești la urzici cu usturoi și mămăligă. Încă din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abundă în 17 vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns