fbpx

Luminițele de sărbători au dat primul chix pe Eroilor

O parte din luminițele de sărbători s-au stins aseară pe bulevardul Eroilor. Acesta a fost iluminat doar de ornamentele de pe copaci, iar cele de pe stâlpi, care sunt și cele mai multe, nu au mai funcționat de la ora 22.

Pentru prima dată în Piața Unirii a fost amplasată o cortină luminoasă cu înălţimea de 20 metri şi lăţimea de 40 de metri. Cortina a costat circa 37.000 de euro și cuprinde peste 200 de ghirlande de lumini. Oraşul este iluminat în culorile alb-albastru de aceste sărbători, 30% dintre figurinele și ornamentele luminoase fiind noi.

luminite sarbatori cluj 2014 (19)

Asocierea firmelor Elba – Neon asigură, conform acordului cadru încheiat în 2013, iluminatul ornamental festiv în Cluj-Napoca. Bugetul alocat pentru acest an este de 2,5 milioane de lei.

Credeți că iluminatul din Piața Avram Iancu arată kitsch sau nu? (Vă rog răspunsurile la comentarii mai jos)

luminite sarbatori cluj 2014 (2)

 

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!