fbpx

Lui Costel Corduneanu i s-a facut rau la ultimul termen la CA Cluj

Curtea de Apel Cluj a judecat, astazi, ultimul termen in dosarul Cordunenilor. Lui Costel Corduneanu i s-a facut rau si a fost dus la Urgente, dar s-a intors la proces.

In timp ce se puneau concluziile, Cordoneanu a iesit din sala caci i s-a facut rau. A fost chemata o ambulanta care l-a dus la Urgente. Dupa trei ore s-a intors la Curtea de Apel Cluj, unde sedinta a durat pana aproape de ora 19.

Avocatii au cerut achitare pentru toate acuzatiile. Pronuntarea a fost stabilita pentru data de 15 noiembrie.

La Tribunalul Maramurss, Costel Corduneanu, fraţii săi Marian, Adrian, Bogdan, Vasile şi sora lui, Petronela, au fost condamnaţi la ani grei de închisoare pentru înşelăciune, şantaj sau trafic de persoane. Gheorghe Rusu, fost Corduneanu, a fost achitat de instanţă.

Costel Corduneanu a fost condamnat, joi de Tribunalul Maramureş la 8 ani de închisoare pentru trafic de persoane, trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal, spălare de bani, şataj, infracţiuni informatice. Instanţa a decis să-l achite pe liderul clanului interlop Corduneanu pentru iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat pe motiv că fapta nu există.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina