Lovitură de teatru în procesul primarului Cătălin Cherecheș. A renunțat la avocați

La termenul de ieri, instanța Curții de Apel Cluj a fost anunțată de primarul băimărean Cătălin Cherecheș că a reziliat contractele cu cei doi avocați pe care îi avea. Primarul nu s-a prezentat nici el la proces din cauza problemelor medicale.

Primarul a depus la dosar și o cerere de recuzare a completului de judecată, care a fost judecată și respinsă de către alt complet de la Curtea de Apel Cluj.

De asemenea, s-a cerut și strămtarea dosarului, cererea de strămutare fiind înaintată Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Instanța Curții de Apel Cluj a amânat procesul pentru data de 29 septembrie din cauza lipsei apărării și a cerut Baroului Cluj să desemneze un avocat din oficiu.

Din informațiile noastre primarul a renunțat la avocații Alexandru Rîșniță și Andreea Pelinari căci aceștia nu au certificat ORNISS, necesar pentru a studia documente clasificate din dosar, fiind în căutarea unui avocat care are astfel de certificat.

Comments

comentarii

Simona Halep va evolua alături de Andre Agassi și Steffi Graf într-un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.... Citește mai mult
Astăzi, 14 iunie, începe la Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.... Citește mai mult

Lasă un răspuns