Laura Vicol, bilanț după 2 ani de președinție la Comisia Juridică a Camerei Deputaților

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, de profesie avocat, a făcut un bilanț al activității din ultimii doi ani.

Înființarea de grupuri de lucru cu participarea societății civile și a reprezentanților altor instituții pentru proiectele importante, realizarea a peste 600 de rapoarte și acordarea a peste 800 de avize sunt printre aspectele evidențiate de Laura Vicol în ceea ce privește activitatea desfășurată de Comisia Juridică sub conducerea sa.

Laura Vicol a vorbit și despre cele peste 100 de inițiative legislative asupra cărora și-a pus semnătura ca inițiator sau co-inițiator, dintre care 37 au devenit deja legi, trecând de votul ambelor camere ale Parlamentului și fiind promulgate de președintele României.

Printre proiectele evidențiate de președintele Comisiei juridice, se remarcă cele care au vizat situația persoanelor cu afecțiuni din spectrul autist, în special copii, cele privind protecția animalelor sau problemele persoanelor vârstnice.

Laura Vicol și-a prezentat bilanțul într-un mod inedit pe TikTok.

@laura_vicol

2 ani plini de muncă, pasiune și mai bine pentru români ❤️🇹🇩 #parlament #foryou #viral #fy

♬ Epic News – DM Production

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns