fbpx

Latifundiarul Horea Uioreanu

Președintele Consiliului Județean și al PNL Cluj, Horea Uioreanu, deține, potrivit ultimei declarații de avere, diverse cote părți din mai multe case și terenuri, atât intravilane, cât și extravilane și agricole.

Potrivit declarației de avere depusă la Consiliul Județean în iunie 2013, Horea Uioreanu deține  jumătate dintr-o casă de 173 de mp în Cluj-Napoca, o cotă de 3/4 dintr-o altă casă de 145 mp din municipiu,  3/4 dintr-o casă de vacanţă de 62 mp în comuna Mărişel și jumătate dintr-un  apartament în Cluj-Napoca de peste  51 mp. 

uioreanu la plantat
La categoria terenuri, Uioreanu a fost nevoit să completeze o anexă la declarația de avere, căci nu încăpeau toate proprietățile la rubrica specială pentru această categorie de bunuri din declarație. Astfel, deține jumătate din 500
mp intravilan în comuna montană Beliș, 1/2 din pășune de 300 mp  în comuna Gilău, 3/8 din pășune de 400 mp în comuna-stațiune montană Băișoara,  7/8 fânaț de 1138 mp în comuna Mărișel,  3/8 dintr-un teren agricol de 33.968 mp în Cluj-Napoca, 3/4 dintr-un teren intravilan în Cluj-Napoca de 252 mp si trei sferturi dintr-un teren agricol de 5600 mp în comuna Războieni, jud. Alba. 


Veniturile salariale pe anul 2012 se ridică la circa 54.000 de lei, din care 25 la sută merg ca pensie alimentară la copilul din prima căsătorie.  Uioreanu a încasat și dividende de 20.000 de lei de la firma Balanta Cosmetics SRL. Politicianul detine un card de credit de la Banca Transilvania de 10.000 euro. 

Potrivit declarației de avere, Horea Uioreanu i-a acordat un imprumut în nume personal de peste 109.000 lei fostei soții, deputatul Elena Uioreanu. Cei doi au divorțat recent. Banii au fost împrumutați mai departe firmei Versatil UE Consult SRL, deținută de Elena Uioreanu.

VEZI AICI DECLARAȚIA DE AVERE COMPLETĂ

 

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Pingback: Uioreanu si-a completat în arest declaraţia de avere - CLUJUST

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina