fbpx

Lara Fabian, sold out la Bucuresti, ultimele bilete la Cluj

Lara Fabian ajunge in Cluj-Napoca, în data de 20 aprilie, cu un concert extraordinar, parte a turneului “Un Soir Autour Du Monde”. Concertul va avea loc la Sala Polivalenta incepand cu ora 20:00.

Recent, toate biletele pentru concertul din Bucuresti al Larei Fabian s-au epuizat, clujenii avand insa oportunitatea de-a mai achizitiona 800 bilete pentru concertul din Cluj.

Gratie notorietatii sale articulate pe un stil inconfundabil, Lara Fabian genereaza interes oriunde isi anunta concertele, drept urmare, biletele puse la vanzare in Sofia s-au epuizat si ele. Turneul din 2016 este, fara discutie, un real succes, urmand linia trasata de evenimentele anterioare marca Lara Fabian.

Din repertoriul de la Cluj al Larei Fabian nu vor lipsi hiturile “J’taime si Je suis malade, piese arhicunoscute”, au anunţat organizatorii.

Biletele ramase se pot achizitiona de la standul Ticket Events din Iulius Mall sau de pe www.eventim.ro şi pot fi achiziţionate la preturi care variaza intre 139 si 330 lei.

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns