fbpx

Lara Fabian, sold out la Bucuresti, ultimele bilete la Cluj

Lara Fabian ajunge in Cluj-Napoca, în data de 20 aprilie, cu un concert extraordinar, parte a turneului “Un Soir Autour Du Monde”. Concertul va avea loc la Sala Polivalenta incepand cu ora 20:00.

Recent, toate biletele pentru concertul din Bucuresti al Larei Fabian s-au epuizat, clujenii avand insa oportunitatea de-a mai achizitiona 800 bilete pentru concertul din Cluj.

Gratie notorietatii sale articulate pe un stil inconfundabil, Lara Fabian genereaza interes oriunde isi anunta concertele, drept urmare, biletele puse la vanzare in Sofia s-au epuizat si ele. Turneul din 2016 este, fara discutie, un real succes, urmand linia trasata de evenimentele anterioare marca Lara Fabian.

Din repertoriul de la Cluj al Larei Fabian nu vor lipsi hiturile “J’taime si Je suis malade, piese arhicunoscute”, au anunţat organizatorii.

Biletele ramase se pot achizitiona de la standul Ticket Events din Iulius Mall sau de pe www.eventim.ro şi pot fi achiziţionate la preturi care variaza intre 139 si 330 lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina