fbpx

Lămurire importantă cu privire la tematica și bibliografia concursului pentru INM și magistratură

CSM a lămurit menţiunea referitoare la legislaţia ,,ce va fi adusă la zi în raport cu modificările intervenite pâna la data publicării anunţului privind organizarea concursului”.

Referitor la tematica şi bibliografia de concurs la materiile drept civil şi drept procesual civil, Consiliul Superior al Magistraturii a comunicat:

”În legătură cu bibliografia aferentă concursului de admitere la INM şi cea aferentă concursului de admitere in magistratură, la materiile drept civil si drept procesual civil, menţiunea referitoare la legislaţia ,,ce va fi adusă la zi în raport cu modificările intervenite pâna la data publicării anunţului privind organizarea concursului” are în vedere legislaţia în vigoare  la data publicării anunţului privind organizarea concursului, independent de data publicarii eventualelor modificari si completări legislative în Monitorul Oficial pană în data publicării anunţului privind organizarea concursului.”

CSM a scos la concurs 300 de locuri de auditori de justiție, 100 de locuri de judecător și 40 de procuror.

Prima probă, test grilă de verificare a cunoștințelor juridice, va avea loc în 25 septembrie.

O diferență față de anul trecut este că nu li s-a mai permis candidaților cu vechime în domeniul juridic de minim 5 ani să se înscrie concomitent și la concursul pentru admitere directă în magistratură și la cel pentru INM.

Tematica și bibliografia

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [440.06 KB]

Calendarul detaliat

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [51.86 KB]

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!