fbpx

La Facultatea de Drept UBB Cluj, s-au introdus și procedurile la examenul de licență. Vezi grila

Studenții de la Facultatea de Drept UBB Cluj au avut la examenul de licență de anul acesta, pentru prima dată, și întrebări din procedura penală și cea civilă. Nu fără supărare.

Deși la alte facultăți de drept mari se dau la examenul de licență subiecte și din proceduri de mulți ani, la cea de la UBB, abia în anul universitar care s-a încheiat recent au fost introduse ca materii la licență dreptul procesual penal și dreptul procesual civil, denumite neoficial procedura penală și procedura civilă. Proaspeții absolvenți, care au avut mai mult de învățat pentru licență, nu au fost prea încântați de decizia luată în consiliul facultății.

La festivitatea de absolvire a Facultății de Drept UBB Cluj din acest an, în momentul în care PR-ul asociației ELSA Cluj-Napoca, Elek Ronald, a luat cuvântul, s-a auzit un murmur printre absolvenții care erau în tribuna stadionului Cluj Arena. Una dintre absolvente ne-a lămurit apoi care a fost motivul tensiunii: ”Mare revoltă a fost cu ELSA anul acesta .Reprezentantul ELSA are drept de vot in Consiliu si cand s-a votat daca să dăm examen si din proceduri la licență, el a votat pentru și a fost votul care a făcut diferența. Dacă nu vota el ”pentru”, nu intrau procedurile. Ceilalti reprezentanți de an au fost impotrivă și el pentru, deși era din anul III și nu era practic implicat direct in licența de anul ăsta. Și tot anul IV i-a sarit in an pentru asta. Nu Elek a fost cel care a votat, ci Halmăgean Șerban, dar intelegi…pentru faza asta li s-a pus tuturor pata pe ELSA”.

Președintele ELSA Cluj-Napoca, Șerban Hălmăgean, nu a dorit să spună prea multe pe marginea acestui subiect: ”Nu am dat “votul decisiv”, s-a votat in Consiliul Facultatii acest fapt si eu am fost unul dintre cei care a votat “pentru”. Pur și simplu asa consider că e normal”

Subiectele

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Rezolvările

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.... Citește mai mult
Ceaiul negru, unul dintre cele mai apreciate și consumate băuturi din întreaga lume, nu oferă doar o pauză plăcută, ci și o serie de beneficii pentru sănătatea noastră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns