fbpx

La ce instanțe și parchete au ajuns candidații cu medii mari și cei din urmă de la concursul pentru magistratură

Judecătoriile din Brașov, Timișoara, Focșani, Cluj-Napoca și Zalău au fost opțiunile noilor judecători care au fost primii clasați la concursul de admitere directă în magistratură, la care pot participa cei cu minim 5 ani în alte profesii juridice. Ultimii clasați au ajuns la judecătoriile Târgu Bujor, Liești, Tecuci, Moinești și Făurei.

Cel care a avut cea mai mare medie la concurs – 9,39 – Alin-Andrei Piuariu a optat pentru Judecătoria Brașov.

A doua clasată, Daniela-Simona Orza, fostă avocată în Baroul Timiș, a mers la Judecătoria Timișoara.

Ștefania Gheorghiță-Haiduc, fostă avocată în Baroul Vrancea, a optat pentru Judecătoria Focșani, rămânând astfel alături de cei dragi.

Fosta avocată Romina-Andreea Ripan din Baroul Cluj, având a patra medie, a ocupat post la mult râvnita Judecătoria Cluj-Napoca.

Fostul adjunct de la IPJ Sălaj, Călin-Ionuț Rolnic, fiind al șaselea în ordinea mediilor, își începe activitatea la Judecătoria Zalău, oraș în care socrul său este primar.

Opțiunile de judecătorii ale celorlalți din primii clasați sunt: Sorescu Elena-Nicoleta –  Judecătoria Sectorului 2 București, Olar-Miclăuș Anca – Judecătoria Beiuș,  Crișan Alecsandra-Iasmina –  Judecătoria Timișoara, Dima Laurențiu-Adrian –  Judecătoria Buzău, Chivari Alina-Andreea –  Judecătoria Sfântu Gheorghe.

La polul opus avem:  Vranciu Lavinia-Iuliana –  Judecătoria Moinești , Rarinca Carmen-Gabriela – Judecătoria Făurei, Vasile Florina-Lidia –  Judecătoria Moinești, Mardare Cristina –  Judecătoria Tecuci, Jucan-Popovici Codruța-Ștefania –  Judecătoria Moinești, Toma Theodor-Robert –  Judecătoria Tecuci, Gălățanu Cristian-Gheorghe –  Judecătoria Tecuci, Troanță-Rebeleș-Turculeanu Andreea-Livia – Judecătoria Liești, Barbu Simona-Cornelia – Judecătoria Liești și ultima intrată cu media 6,51 fosta avocată Efrem Oana-Diana din Baroul Vâlcea, care a ajuns la Judecătoria Târgu Bujor din județul Galați. Și Liești este tot în Galați, în caz că vă întrebați, iar informațiile de pe internet arată că est comună.

Opțiunile procurorilor care au intrat cu medii mari sunt mai interesante. Marian Stroe, care a fost pe locul 5, a optat pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria,  Eugen-Nicușor Brudașcă, cu a opta medie, a mers la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, iar Oriana-Lavinia Istrate, care a fost pe locul 13 la admitere, a optat pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău (județul Iași).

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci au ajuns două candidate care au același nume (probabil surori) și care au avut și medii apropiate (la coadă) – 6,59 –  Dumitru Alexandra-Gabriela și 6,61 – Dumitru Andra-Teodora.

Alții cu medii mici au mers la: Nistor Oana-Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, Vișoiu Maria –  Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, Bușilă Răzvan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Lista completă cu decretele semnate de președintele Klaus Iohannis poate fi văzută AICI

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns