fbpx

Judecătoarea Nicoleta Țînț, aleasă președinte CSM cu 15 voturi pentru și 4 împotrivă

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au votat în ședința plenului de astăzi noul președinte al forului pe următorul an în persoana judecătoarei Nicoleta Țînț, aleasă cu 15 voturi pentru și 4 împotrivă.

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul dispoziţiilor art.24 alin.(1) din Legea nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 07.01.2020, pentru un mandat de un an, pe doamna judecător NICOLETA ŢÎNŢ, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. (majoritate: 15 voturi DA, 4 voturi NU)”, se arată pe ordinea de zi soluționată.

După alegeri, noul președinte CSM a susținut o declarație de presă:

”Personal, cred cu toată tăria că, pentru atingerea fiecărui obiectiv pe care l-am expus în proiectul meu de candidatură, este nevoie mai mult ca oricând, de echilibru, de unitate, de dialog şi nu în ultimul rând de viziune, pentru a face faţă tuturor provocărilor pe care, probabil, anul 2020 ni le va aduce. Am convingerea că obiectivele pe care le-am punctat în proiectul de candidat sunt priorităţi pentru toţi colegii mei din consiliu şi o spun deschis că mizez pe sprijinul şi pe implicarea tuturor, pentru că sunt convinsă că doar împreună prin efortul nostru conjugat vom putea reuşi în demersul de a avea o justiţiei independentă, o justiţie performantă şi care să se bucure de respectul societăţii în a cărui slujbă se află”, a spus Ţînţ.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina