fbpx
Jud. Adina Daria Lupea

Judecătoarea Adina Lupea încă așteaptă procesul-verbal cu amenda de 7.000 lei, dacă există

Judecătoarea Adina Lupea de la Curtea de Apel Cluj încă nu a primit procesul-verbal cu amenda uriașă de 7.000 de lei, vehiculată în data de 14 aprilie chiar și în comunicarea oficială a purtătorului de cuvânt IPJ Cluj.

Adina Lupea a trimis al doilea e-mail către cabinetul șefului IPJ Cluj pentru a primi procesul-verbal al amenzii pe care o consideră nejustificată. Judecătoarea dorește să știe pentru ce ar fi primit o amendă așa mare și anunță că va contesta în instanță procesul-verbal. De asemenea, susține că a fost o acțiune abuzivă a echipajului de poliție împotria ei.

”Revin la e-mailul pe care vi l-am trimis in data de 14 aprilie 2020, in legatura cu un presupus conflict domestic ce a avut loc pe strada (….)

In noaptea de 14 aprilie, in jurul orelor 24, la usa apartamentului meu s-au prezentat doi lucratori de politie care mi-au adus la cunostinta ca as fi fost reclamata de un vecin pentru tulburarea linistii locatarilor. Va reamintesc ca lucratorul de politie nu avea nici masca, nici manusi si le-a pus la solicitarea mea.

M-am legitimat si am cerut explicatii despre presupusa contraventie, mi-au fost luate declaratii, mi s-au notat datele intr-un carnet iar cand am solicitat ca si lucratorii de politie sa se legimiteze mi s-a spus sa cobor la masina, fiindca legitimatiile sunt acolo. Era 12, 30 noaptea, eram in camasa de noapte si este inadmisibil raspunsul lucratorilor dvs. care la final m-au si persiflat urandu-mi ” La Multi Ani!” (detin filmari). Mi s-a spus ca daca nu intru in casa mi se va mai aplica o amenda, aceasta in conditiile in care ma aflam in interiorul apartamentului meu, proprietate personala si mi s-a spus ca sunt “o simpla locatara”. Nu sunt locatara in proprietatea mea.

Nici pana in ziua de azi nu mi s-a comunicat procesul verbal de sanctionare, insa in data de 14 aprilie am aflat din presa ca as fi fost amendata cu suma de 7000 de lei pentru diverse contraventii.

Am apelat in repetate randuri sectia 4 de Politie precum si Biroul de relatii publice pentru a solicita date despre intocmirea procesului verbal si data comunicarii, avand in vedere ca afirmatiile cuprinse in articolul mentionat sunt de natura a imi afecta dreptul la imagine si la viata privata, cu atat mai mult cu cat in articol sunt cuprinse date de natura personala, cum ar fi strada pe care locuiesc.Prin natura profesiei mele, ca si judecator in materie  penala, aceste mentiuni care par a fi fost comunicate catre presa de catre dvs., sunt de natura a ma pune in pericol.

Nu am primit pana la acest moment nicio comunicare oficiala nici a procesului-verbal si nici nu am primit, cum am solicitat, date cu privire la identitatea lucratorilor de politie care s-au prezentat la domiciliu meu,

Pe aceasta cale, reiterez solicitarea de a imi comunica, cat de repede posibil, atat copia procesului verbal de sanctionare contraventionala, cat si identitatea lucratorilor de politie care l-au intocmit.

In caz contrar, ma vad nevoita de a solicita instantei obligarea IPJ de a comunica aceste date in temeiul legii, in conditiile in care se va depasi termenul legal de maxim 30 de zile aplicabil in astfel de situatii.

Mentionez ca intentionez sa atac in instanta procesul verbal si ca intentionez sa formulez si alte actiuni legate de actiunea impotriva mea, pe care o consider abuziva, numai si prin prisma amenzii considerabile ce mi-a fost aplicata, fara nicio justificare factuala. In acest sens, voi fi prima care va solicita ca proba inregistrarea video facuta de colegul dvs.”, se arată în cererea Adinei Lupea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina