fbpx
Jud. Adina Daria Lupea

Judecătoarea Adina Lupea se plânge că e ”vânată” de doi vecini: ”Cheamă poliția și când bat șnițele”

Judecătoarea Adina Lupea de la Curtea de Apel Cluj se plânge că e vânată de doi vecini, din care unul e fratele deputatului Emanuel Ungureanu. ”Cheamă poliția și când bat șnițele!”, spune judecătoarea despre vecinul de dedesubt, care a obținut în cele din urmă sancționarea ei de către poliție noaptea trecută.

ZiardeCluj.ro a publicat informația că judecătoarea Adina Lupea de la secția penală a Curții de Apel Cluj a fost amendată noaptea trecută pentru tulburarea liniștii publice și refuz de a se legitima.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Andreea Vișan, ne-a transmis următoarele: ”La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre tulburarea ordinii şi liniştii locatarilor, dintr-un imobil situat pe raza cartierului Manastur. Poliţiştii s-au deplasat la imobilul indicat, cele sesizate confirmandu-se. În baza constatărilor făcute, au fost luate măsurile de sanctionare contravenţionala, conform Legii 61/1991R si au aplicat o sanctiune in valoare de 7.000 lei”

Contactată de Clujust, judecătoarea Adina Lupea a spus că i s-au luat datele de către un echipaj de poliție, dar că nu știe pentru ce și cu cât a fost amendată. Aceasta susține că s-a legitimat.

”A venit la usa mea un echipaj de politie, dintre care primul nu avea masca, manusi si care m-a avertizat ca am o reclamatie din partea unui vecin. Iubitul meu, Feri, a venit tarziu, pe la 12 noapte, și nu avea cheia de la interfon. Am coborat sa-i deschid. Ne-am certat un pic, 2 minute. Vecinul de dedesubt l-a văzut pe Feri afară, s-o gândit că-l cert că vine la 12, normal că îl cert, și a chemat poliția. Polițiștii știau clar că vin la un judecator. Eu m-am legitimat, dar ei nu mi-au aratat legitimatia de serviciu si au zis sa cobor cu ei la masina daca vreau sa vad legitimatia. Numai mie mi-au cerut datele, nu și la Feri.

Vecinul de sub noi, care e și președinte de bloc, face tot timpul reclamatii. A mai fost poliția, le-am spus că domul care îi cheamă îi nebun si nu s-a întâmplat nimic. A sunat la poliție si cand băteam șnițele, chiar și în noaptea de revelion, când aveam trei musafiri. Ce pot să facă cinci oameni?”, a relatat Lupea.

Mai jos puteți vedea mesajul trimis de vecin de Revelion si răspunsul judecătoarei.

Din informațiile Clujust, același vecin a sesizat acum câteva luni și Consiliul Superior al Magistraturii, care însă analizează probleme ce țin de activitatea profesională a magistraților, nu de viața personală. Vecinul s-a plâns că iubitul judecătoarei consumă băuturi alcoolice și că se aud certuri în care judecătoarea i-ar reproșa iubitului că îi cheltuie banii.

Adina Lupea ne-a povestit o altă reclamație inedită a acestui vecin: ”Un vecin de la erajul 1 avea ghivece cu muscate, iar pe grupul de proprietari a zis sa nu i se mai arunce firimituri pe geam, iar acesta de etajul 2 (noi stăm la 3) l-a dat in judecata ca-l defaimeaza public ca arunca firimituri. A fost proces, toată scare știe. Iar de când are copil mic, orele de liniște în bloc se modifică după cum doarme fetița”

Un alt vecin cu care Lupea spune că are probleme este fratele deputatului USR Emanuel Ungureanu. Între acesta și iubitul judecătoarei a existat o ceartă pe seama prețului oferit de Feri pentru a-i pune gresie.

”Fratele lui Ungureanu, care s-a certat cu Feri, are la brau pistol că este agent de pază de duce bani la bancomate, si i-a trimis lui Feri poza cu pistol. De atunci a inceput ”măcelul”. Din cauza lui Ungureanu care e în USR și mă crede ciuma roșie”. Judecătoarea Lupea se plânge că este urmărită prin cartier de fratele deputatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina