fbpx

Jud. Stoicescu: ”Cu riscul de a fi sancționată.. Plecați acasă, dl Stelian Ion, pseudoministrul injustitiei!”

După ce de mai multe zile nu a postat niciun text, de când asociațiile AMASP și AIJ au cerut să fie cercetată pentru postări, judecătoarea Adriana Stoicescu a răbufnit scurt, azi, la adresa ministrului Stelian Ion.

”Cu riscul de a-mi petrece restul carierei de magistrat in cercetari disciplinare, cu riscul de a fi sanctionata, imi asum! Plecati acasa, dl Stelian Ion, pseudoministrul injustitiei! Judecatorii nu sunt presul dvs! Sa va fie rusine, dar nu cred ca stiti ce inseamna asta! Nimeni nu a amenintat public un presedinte de curte. Si v-ati gandit ca e timpul, nu? Aveti in sange secretarul de partid care isi cheama “slugile” la raport, nu? Orice minut cu dvs in fruntea justitiei este un pas spre dezastru! Plecati!”, a scris cunoscuta judecatoare de la Tribunalul Timiș.

Reacția vine după ce ieri, Clujust a publicat o adresă a ministrului Justiției Stelian Ion prin care îi transmite președintelui Curții de Apel Timișoara că riscă închisoare dacă emite acte administrative privind drepturi salariale stabilite prin hotărâri judecătorești, pentru care nu au fost alocate fonduri în bugetul pe 2021.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns