fbpx

Jud. Adina Lupea-Aghiniță despre demisia lui Nițu: ”absolut halucinanta pentru un motiv pueril”

Ma uit la stiri si ma crucesc. Procurorul general al Romaniei isi da demisia, fiind acuzat de abuz in serviciu fiindca ar fi beneficiat de coloana oficiala. Am senzatia sa traiesc undeva in alta lume, in care un procuror general al unei tari nu ar avea dreptul la asa ceva. Televiziunile se inghesuie sa defineasca coloana oficiala, care cica ar fi fost dispozitiv de insotire de parca toata coruptia din tara asta s-a concentrat in cateva masini oficiale.

Si ceva deloc nu imi miroase in regula, cata vreme de azi dimineata se spunea ca prim ministrul tehnocrat il vrea revocat. Alaturi de presedinte si de ministrul justitiei.

Nu am nicio afinitate politica, insa aceasta demisie absolut halucinanta pentru un motiv pueril imi aminteste cum a parasit si fostul premier Victor Ponta barca.Nu cred in miscarile de strada generate de tragedia din Colectiv. Nu cred in coincidente si nici intr-un guvern care a facut gafa de a o propune pe Cristina Guseth ministru al justitiei.

Nu cred in aceste balbaieli, asa cum nu cred ca un procuror general demisioneaza din cauza unei coloane oficiale.Am senzatia ca institutiile statului o iau razna si, odata cu ele, si reprezentantii lor.

Constat, cu experienta a catorva ani de judecator in penal, ca aceasta infractiune de abuz in serviciu cade de tot in desuetudine. Sub umbrela ei, se petrec evenimente halucinante. Pana la urma, procurorul general, indiferent cum l-ar chema sau cine ar fi, are totusi rang de demnitar in minunata noastra tara. Ce trebuia sa faca, sa ia taxiul? Ne-am tacanit toti?

Ramane intrebarea de ce a demisionat totusi Nitu?

Pentru coloana oficiala?

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina