Jandarmii clujeni au prins tineri cu etnobotanice într-un parc și în pădurea Hoia

Jandarmii clujeni au prins mai mulți tineri care aveau asupra lor etnobotanice într-un parc din centrul Clujului și în zona pădurii Hoia.

Un echipaj de jandarmi a identificat, în 28 aprilie, în intervalul orar 22.00-23.00,, în zona Parcului I.L.Caragiale, doi tineri care aveau asupra lor câte un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui şi câte o rolă de hârtie organică, susceptibile de a avea efecte psihoactive. Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

De asemenea, în 4 mai, între orele  00.00-02.00 , un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în zona Pădurii Hoia, au identificat patru tineri care aveau asupra lor trei plicuri cu substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv şi albă, alături de două recipiente care conțineau substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv, susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Documentele şi substanţele descoperite asupra acestora au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

 

 

Comments

comentarii

Joi, 18 iulie, la Primăria Cluj-Napoca a avut loc dezbaterea publică pentru proiectul de regenerare urbană de pe fosta platformă Carbochim. Concluziile dezbaterii care a ținut 5 ore.... Citește mai mult
Ploaia de sâmbătă după-masă nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle.... Citește mai mult

Lasă un răspuns