fbpx

IPJ Cluj rămâne fără conducere

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, chestorul Tudor Grindean, și adjunctul acestuia, comisarul șef Valentin Rusu, se vor pensiona în 1 septembrie, se arată într-un articol de pe Evz.ro

Cu un pas afară din Poliția Română, șefii IPJ Cluj susțin că fac anchete peste anchete interne în legătură cu evadarea din centrul de reținere și arest preventiv a lui Czika Laszlo. Chestorul Tudor Grinden, șeful IPJ Cluj, a confirmat că se va pensiona: „Toată conducerea am luat decizia asta. Am venit ca o echipă și am plecat ca o echipă. Noi sperăm să ieșim la finalul lunii august. Dar până atunci ne vom face treaba”. Referitor la evadarea lui Czika din arest, Grindean a declarat că „ancheta nu exclude nicio pistă, nici cea a unei posibile colaborări între polițistul de la arest și deținut”.

Tudor Grindean se afla la conducerea IJP Cluj din septembrie 2013. Anterior, a fost seful Inspectoratului de Politie al Judetului Alba si seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Alba Iulia.

Valentin Rusu este din martie 2014 adjunct al sefului IJP  Cluj. A mai fost seful Serviciului de Investigatii Criminale in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, seful Biroului Furturi Auto in cadrul IPJ Cluj si sef Birou de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca.

La 1 iulie, s-a pensionat și fostul sef al Politiei municipiului Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, s-a retras si el din activitate, iar acum ocupă functia de director general al Politiei Locale din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina