fbpx

Instructor auto, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei tinere de 18 ani în timpul orelor

Un bărbat de 55 de ani, instructor auto, a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi şantaj. Victima este o tânără de 18 ani care făcea ore de conducere în vederea susţinerii examenului pentru permis.

„La data de 9 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, bănuit de comiterea faptei de agresiune sexuală şi şantaj, în cadrul unui dosar de urmărire penală.

În fapt, la data de 4 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost sesizaţi în mod direct de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că, în ziua de 2 octombrie, a fost agresată sexual şi şantajată de către instructorul cu care efectua ore de conducere a autoturismului în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea permisului.

„În temeiul sesizării, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat activităţi specifice, context în care, la data de 9 octombrie, l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, împrejurare în care acesta ar fi încercat să exercite acte de agresiune sexuală asupra persoanei vătămate”, arată IPJ Ilfov.

La data de 10 octombrie, bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns