fbpx

Pictorul Aidan a rămas fără vestitul restaurant Stâna lui Aidan după ce fosta soție a băgat firma în insolvență

Pictorul Aidan, despre care s-au făcut reportaje că a lăsat Bucureștiul pentru un sat din Cluj, unde a deschis acum câțiva ani restaurantul ”Stâna lui Aidan” cu soția de atunci Roxana, a rămas fără locație după ce fosta parteneră de viață și de afacere a cerut în instanță, ca administrator, deschiderea procedurii insolvenței și l-a lăsat fără restaurant, care a fost preluat de iubitul actual al Roxanei Sandu.

Aidan Andon a răbufnit în social media: ”Dragii mei, cu inima frântă, doresc să vă anunț ca proiectul Stâna lui Aidan s-a oprit deocamdată aici.

De 2 luni de zile, încerc din răsputeri să mă feresc de o preluare agresivă din partea unui individ, care nu a avut nici o legătură cu proiectul meu. Din pacate, cu ajutorul unui administrator “binevoitor” și a unei insolvențe mai mult decat discutabila, a reusit sa preia frumoasa locatie printr-un contract de inchiriere, oferit cu dedicatie de firma de insolventa.

Anii grei de munca, ideile minunate, sacrificiile, incercarile prin care am trecut, sunt acum exploatate fara jena, creand confuzie in comunitatea Stana lui Aidan si desi este un proces lung si anevoios în instanța judecătorească, nu voi lăsa totul pe mana unor uzurpatori de idei si proiecte, cu aere de afaceristi.

Momentan, pentru a mă pune pe picioare, voi cauta alte proiecte, voi picta alte panze, imi voi face noi prieteni si la randul meu voi sprijini alti oameni in ce vor face cu bunătate și încredere, iar dacă credeți că experiența, seriozitatea si puterea mea de muncă va pot fi de folos, sunt la un semn distanta.

Vă mulțumesc din toata inima ca ati fost ani de-a randul alaturi de proiectul Stana lui Aidan, ca m-ati ajutat sa trec peste incercarile grele, dar in acelasi timp, v-ati si bucurat de momentele minunate pe care le-am creat impreuna, de concerte si piese de teatru, de mancarea cu gust, de privelistea ce-ti taie rasuflarea… pentru toate acestea, ma inclin in fata voastra si va zambesc cu drag.

Sa ne redevem cât de curand, cu bine!”, a postat Aidan.

Aidan și Roxana au divorțat în primăvară, după care ea a fost plecată în Brașov, iar de curând s-a întors și a preluat restaurantul împreună cu iubitul ei, Laurențiu Mâță, redenumindu-l ”La Stână”, după ce instanța a deschis procedura insolvenței. Aidan a depus mai multe contestații, care până acum s-au respins.

În 17 august, Tribunalul Specializat Cluj a decis:Admite cererea debitoarei DDM OBICEIURI SI TRADITII SRL, , reprezentata de administratorul statutar, d-na Sandu (fosta Andon) Roxana-Elena, si, in consecinta:

Dispune deschiderea procedurii generale a insolventei debitoarei DDM OBICEIURI SI TRADITII SRL.

Desemneaza in calitate de administrator judiciar provizoriu PROFESSIONAL SIGMA INSOLV IPURL, care va indeplini atributiile prevazute de art. 58 din Legea nr. 85/2014, instrumentand prezenta procedura de insolventa pana la eventuala sa confirmare sau schimbare, in conditiile Legii nr. 85/2014.

Stabileste in favoarea administratorului judiciar provizoriu un onorariu provizoriu lunar de 2.000 lei + eventual TVA plus un onorariu de succes de 5% + eventuala TVA din sumele recuperate in cadrul procedurii, plafonat la suma de 7.000 lei + eventuala TVA in ipoteza prevazuta de art. 121 alin. 1 lit. a din Statutul privind organizarea si exercitarea profesiei de practician in insolventa.

Dispune desemnarea administratorului special in vederea reprezentarii intereselor asociatilor.

Ia act de intentia debitoarei de a depune un plan de reorganizare.

În 11 septembrie, instanța i-a respins lui Aidan contestația împotriva denunțării contractului de comodat prin care se ocupa de locație:

Respinge ca neintemeiata cererea formulata de contestatoarea SATUL LUI AIDAN S.R.L., de suspendare a executarii masurii administratorului judiciar provizoriu PROFESSIONAL SIGMA INSOLV IPURL, de sigilare a activelor debitoarei DDM OBICEIURI SI TRADI?II S.R.L., cu privire la care s-a cedat folosinta prin contractul de Comodat nr. 2/28.10.2022 si a masurii denuntarii unilaterale a Contractului de comodat nr.2/28.10.2022.

Cu drept de apel in termen de 7 zile de la comunicare, cererea de apel urmand a se depune la Tribunalul Specializat Cluj.”

Procesul de insolvență continuă la Tribunalul Specializat.

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns