fbpx

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit colonii de gândaci în zona food-court din VIVO

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au efectuat un control, astăzi, și au găsit colonii de gândaci în zona food-court din complexul comercial VIVO.

Potrivit ZiardeCluj.ro, Inspectorii de la Protecța Consumatorului Cluj au fost șocați să decopere că nu numai zona de lucru și depozitare a restaurantului era afectata și că intregul food-court și spațiile de depozitare sunt efectiv cotropite de colonii cu gândaci, moment în care au luat decizia să solicite VIVO închiderea tuturor restaurantele din food-court până la efectuarea serviciilor de dezinsecție.

Potrivit surselor, inspectorii de la Protecția Consumatorului Cluj consideră că responsabilitatea pentru această situație revine exclusiv managementului VIVO care trebuia să impună măsuri constante de dezinsecție și igienizare cu verificări directe ale operatorilor care dețin restaurante.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a dispus închiderea întregii zone de food-court până la finalizarea opreațiunilor de dezinsecție.

Imaginile de la control vorbesc de la sine

Comments

comentarii

Lasă un răspuns