fbpx

Inedit la Judecătoria Cluj-Napoca: Doi foști soți au obținut deodată ordine de protecție împotriva celuilalt

Un scandal între doi foști soți s-a finalizat la Judecătoria Cluj-Napoca cu emitere de ordine de protecție împotriva amândurora.

Sursele Clujust spun că femeia a mers la locuința comună unde stă efectiv bărbatul pentru a-și lua lucruri, însoțită de mama ei. Ea acuză că fostul soț i-a dat șuturi în fund și că are vânătaie în zonă, el susține că a fost amenințat cu o sticlă și că are zgârieturi.

Soluția pe scurt:

”Admite cererea de emitere a ordinului de protecție, formulata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca pentru reclamantul M.D.in contradictoriu cu parata L.I.S.

Emite ordin de protecție pe o durata de 6 luni, calculată de la data pronunțării prezentei hotarari, prin care dispune urmatoarele masuri:

Obliga parata sa pastreze o distanță minima de 200 m față de reclamantul M.D.

Interzice paratei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondența sau in orice alt mod, cu reclamantul M.D.

In temeiul art. 38 alin. (4) din Legea nr. 217/2003, obliga parata sa urmeze consiliere psihologica pe perioada de valabilitate a ordinului de protectie, cu frecven?a saptamanala.

Admite cererea de emitere a ordinului de protecție, formulata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca pentru reclamanta L.I.S. in contradictoriu cu paratul M.D.

Emite ordin de protecție pe o durata de 6 luni, calculata de la data pronunțării prezentei hotarari, prin care dispune urmatoarele masuri:

Obliga paratul sa pastreze o distanța minima de 200 m față de reclamanta L.I.S.

Interzice paratului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondența sau in orice alt mod, cu reclamanta L.I.S..

In temeiul art. 38 alin. (4) din Legea nr. 217/2003, obliga paratul sa urmeze consiliere psihologica pe perioada de valabilitate a ordinului de protectie, cu frecventa saptamanala.

In temeiul art. 38 alin. (6) din Legea nr. 217/2003, atrage atentia agresorilor asupra consecintelor nerespectarii prezentei hotarari, in sensul ca incalcarea oricareia dintre masurile dispuse prin ordinul de protectie constituie infractiune ?i se pedepse?te cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani.

In temeiul art. 44 alin. (3) din Legea nr. 217/2003, respectarea ordinului de protectie este obligatorie si de catre victima.

In temeiul art. 44 alin. (1) si (2) din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin de protec?ie este executoriu si instanta dispune executarea sa fara somatie si fara trecerea vreunui termen.

In temeiul art. 46 alin. (1) din Legea nr. 217/2003, o copie a dispozitivului prezentei hotarari se comunica, in maximum 5 ore de la momentul pronuntarii hotararii, Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj si Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date.

In temeiul art. 46 alin. (2) din Legea nr. 21/2003, prezentul ordin de protectie se pune in executare de indata, sub supravegherea politiei. Pentru punerea in executare a ordinului de protectie, politistul poate intra in locuinta familiei si in orice anexa a acesteia, cu consimtamantul persoanei protejate sau, in lipsa, al altui membru al familiei.”

Comments

comentarii

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult
Cinci persoane au fost ucise sâmbătă după-amiază într-un atac cu cuţitul într-un mall din Sydney, în timp ce alte opt sunt spitalizate, între care şi un copil.... Citește mai mult

Lasă un răspuns