fbpx

Incredibil! Un barou i-a cerut unei studente taxă pentru soluționarea unei petiții DOCUMENT

O studentă de anul III de la Drept din București a făcut sesizare la UNBR împotriva celebrului avocat Cuculis, iar sesizarea fost redirecționată la Baroul Tulcea, din care face parte avocatul. Baroul Tulcea i-a transmis reclamantei că trebuie să achite 200 de lei ca ”taxă secretariat pentru soluționarea petiției”!

Studenta a sesizat faptul că avocatul Cuculis ar încălca Statutul avocatului prin publicitatea pe care și-o face pe Facebook și la TV.

”Am făcut o sesizare către UNBR. Sesizarea a fost asa: Doresc sa fac o sesizare împotriva avocatului Cuculis Adrian Călin si impotriva paginii de Facebook pe care acesta o deține pentru a se promova.

În opinia mea, se încalcă statutul cu privire la exercitarea profesiei cu demnitate și cu privire la publicitate din statutul avocatului. Acesta se folosește de imaginea clienților săi și de cazurile avute, pentru a se promova. A se vedea art. 243.

De asemenea folosește un limbaj agresiv și nedemn profesiei de acum. De asemenea publicitatea pe Facebook nu este permisă.
Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră. Si am mai sesizat în repetate rânduri, cum numitul Cuculis ataca deciziile procurorilor și ale judecătorilor în timpul emisiunilor tv unde este invitat.

UNR a trimis către baroul Tulcea, deoarece Cuculis este înregistrat acolo. Ce credeți că primesc eu de la Baroul Tulcea? Primesc o scrisoare prin care mi se spune ca trebuie sa achit 200 lei ca aceștia sa își facă treaba. Nu mi-a venit sa cred..”, ne-a relatat studenta R.D., care din motive lesne de înțeles dorește să-și păstreze anonimatul.

Răspunsul halucinant al Baroului Tulcea mai jos:

”Taxă pentru a lua în considerare petiția și pentru a o rezolva. Va dați seama… eu am sesizat niște aspecte ca un cetățean… imaginati-va ce se întâmplă cu cei care reclama serviciile unui avocat înregistrat la Baroul Tulcea. Omul trebuie sa plătească taxe… pentru a fi băgat în seama”, a adăugat petiționara.

Așteptăm să vedem ce are de zis conducerea UNBR despre această practică.

Dacă ați mai întâlnit situații similare în țară, vă rugăm să ne scrieți.

Comments

comentarii

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult
Cinci persoane au fost ucise sâmbătă după-amiază într-un atac cu cuţitul într-un mall din Sydney, în timp ce alte opt sunt spitalizate, între care şi un copil.... Citește mai mult

Lasă un răspuns