fbpx

În pericol de arestare, preotul Visarion Alexa și-a schimbat avocatul

Instanța Tribunalului București judecă astăzi contestația procurorilor care cer arestarea preventivă a preotului Visarion Alexa, aflat sub control judiciar.

Visarion Alexa s-a prezentat la instanță însoțit de un nou avocat, Anton Cenușe din Baroul București, despre care nu apar prea multe informații pe google. Fosta avocată a preotului, Mariana Mihai, făcea acuzații voalate la adresa victimei.

Preotul a ajuns luni dimineaţă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, pentru că procurorii nu vor să renunţe la măsura arestării preventive.

La sosirea la tribunal, preotul, care este acuzat că a abuzat două enoriaşe, nu a dorit să stea de vorbă cu presa.

În spaţiul public, au apărut tot mai mule plângeri ale unor femei care susţin că le-ar fi batjocorit preotul Visarion Alexa. De asemenea, spun surse judiciare, alte patru femei au depus plângeri la poliție că ar fi fost agresate sexual de preot.

Între timp, părintele și-a recunoscut fapta față de prima femeie care a depus plâțngere în fața comisiei Arhiepiscopiei Bucureștilor, care i-a interzis să mai slujească și l-a retras din funcția de paroh. Enoriașii, însă, îl așteaptă în continuare la biserică.

Comments

comentarii

O vulpe care a fost rănită în urma unui accident rutier, a fost salvată după mai multe zile de agonie, în comuna Florești.... Citește mai mult
Fotbalistul brazilian Neymar, victima unei entorse în meciul de joi cu Serbia (2-0), este accidentat la ligamentul gleznei drepte şi va lipsi în meciul de luni cu Elveţia de la Cupa Mondială 2022.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!