fbpx
Gheorghe Florea a fost reales președinte UNBR

În Consiliul UNBR au rămas aceiași avocați clujeni

În urma alegerilor de la Congresul Avocaților, ce a avut loc în week-end, în Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) au rămas aceiași trei avocați din Cluj care erau și până acum.

Decanul Baroului Cluj, avocat Mircea Pop
Decanul Baroului Cluj, avocat Mircea Pop

Din Consiliul UNBR vor face parte pentru încă patru ani, Mircea Pop, care este membru de drept prin prisma faptului că este decanul Baroului Cluj, alături de Ioana Gidro Stanca și Mirel Ionescu, care au fost aleși la Congresul de acum. Diferența față de Consiliul anterior este că atunci Gidro Stanca a fost membru de drept, căci era decan, iar ceilalți doi au fost aleși. De asemenea, Ioana Gidro Stanca face parte din Comisia permanentă a Consiliului UNBR.

Mirel Ionescu și Gidro Stcan
Mirel Ionescu și Stanca Gidro

La alegerile pentru Consiliul UNBR au mai candidat avocații Călin Budișan, Doina Gherman și Flavia Maier din Cluj.

Mircea Pop este de mai bine de un an decanul Baroului Cluj, iar anterior a fost prodecan. Are 46 de ani, este avocat din 1992. Este și lichidator judiciar, dar nu profesează în acest domeniu. Intră în cauze civile, comerciale și de contencios administrativ. Un interviu cu acesta puteți citi AICI.

Ioana Gidro Stanca a fost până în 2014 de două ori decan al Baroului Cluj, iar acum este șefa Centrului Teritorial al Institutului de Pregătire și Perfecționare a Avocatului. Pledează în cauze civile și de contencios.

Mirel Ionescu a fost până anul trecut prodecanul Baroului Cluj. Este un avocat cu o experiență vastă, mai ales în dreptul familiei, comercial și penal, dar și mediator.

Avocatul bucureștean Gheorghe Florea a fost reales președinte UNBR pentru a treia oară. În cursă a mai fost înscris avocatul din Capitală Dan Oancea.

Comments

comentarii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, joi, că săptămâna viitoare va avea loc semnarea contractului de execuție privind modernizarea Parcului Feroviarilor. „Un proiect extraordinar de important”, spune edilul.... Citește mai mult
Târgul de la Negreni care trebuia să aibă loc în perioada 7-10 octombrie a fost anulat. Deși rata de incidență COVID-19 este 0 în acest moment, rata de vaccinare este una scăzută, fapt care a dus la anularea evenimentului.... Citește mai mult
O femeie nevăzătoare din Cluj-Napoca a fost victima gropilor slab semnalizate din Cluj-Napoca și s-a ales cu o fractură de gleznă.... Citește mai mult
CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în primul meci disputat în grupele Conference League.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!