fbpx

Hoți care s-au dat drept funcționari care măsoară locuința

Un bărbat și o femeie sunt acuzați că au furat dintr-o locuință din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, 1.300 de lei. Au intrat dându-se funcționari care măsoară apartamentul.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat preventiv, iac complicea este cercetată în libertate. Ambii sunt acuzați de furt calificat.

”Polițiștii din cadrul Secției 3, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Secției 7 Poliție și Secției 2 Poliție Rurală Apahida au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă.

Cel în cauză, la data de 13 mai a.c., s-ar fi deplasat, împreună cu o femeie de 24 de ani, din Cluj-Napoca, la locuința persoanei vătămate, în cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca. Cei doi si-ar fi declinat calitati false, prezentanu-se drept funcionari publici, iar sub pretextul necesității măsurării locuinței, ar fi pătrus în interior. Profitând de neatenția persoanei vătămate, aceștia ar fi sustras suma de 1.300 lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina