Acasă » ȘTIRI » Hotărâre de CJ modificată. CA-ul Aeroportului deleagă conducerea executivă

Hotărâre de CJ modificată. CA-ul Aeroportului deleagă conducerea executivă

Consilierii județeni au votat, astăzi, pentru modificare hotărârii din 22 septembrie privind numirea Consiliului de Administrație (CA) al Aeroportului Internațional Cluj. CA-ul deleagă conducerea executivă unui director executiv până la desemnarea conducerii prin concurs.

Consilierii județeni din partea PSD nu au participat la ședință, incovând că nu au fost convocați legal. Astfel, au fost 20 de consilieri prezenți și 16 absenți. Unicul proiect de pe ordinea de zi a fost votată de 16 consilieri.

Hotărârea Consiliului Județean Cluj nr. 220/2017 privind numirea Consiliului de administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A., se modifică după cum urmează:

  1. (2) al art. 5 se modifică și va avea următorul conținut:       

“Art. 5. (2) Se aprobă ca, pe perioada cuprinsă între data de 17.10.2017 și până la data numirii directorului general ca urmare a aplicării procedurii de evaluare sau selecție prevăzute de O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul de administrație să delege atribuțiile de conducere executivă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A., unui director general provizoriu.

2. (3) al art. 5 se modifică și va avea următorul cuprins:

“(3) Durata mandatului directorului general provizoriu desemnat în condițiile alin. (2) nu va depăși 4 luni.”

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a declarat că hotărârea a fost modificată în urma scandalului din ultima vreme. Acesta a precizat că niciunul dintre membrii CA nu are pregătire aeronautică și că niciunul nu dorește să ocupe funcția de director.

Mai în glumă, mai în serios, Alin Tișe a spus că se gândește să se înscrie la concursul pentru funcția de director general al Aeroportului și să-l concureze pe David Ciceo.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina