Gigi Becali, mesaj pentru o judecătoare de la ÎCCJ: ”Băi, demisionează! Pleacă acasă, mă! Nu ți-e rușine?”

Gigi Becali a învins Statul român la CEDO în procesul pe care l-a intentat în procesul schimbului de terenuri cu MApN. Patronul FCSB a reclamat statul român, după condamnarea la 3 ani de închisoare cu executare, pe care a primit-o în mai 2013. CEDO a constatat că s-a încălcat dreptul la un proces echitabil.

„Declară cererea admisibilă în măsura în care se referă la plângerea referitoare la durata primului proces penal introdus împotriva reclamanților și inadmisibilă pentru restul”

„Hotărăște că a existat o încălcare a articolului 6 § 1 din Convenție (n.r. – Convenția Europeană a Drepturilor Omului”.

CEDO a mai stabilit: „constatarea încălcării constituie în sine o reparație echitabilă suficient pentru prejudiciul moral suferit de reclamanți”.

„Am o rugăminte. Azi am primit o veste pe care o aștept de 10 ani. O veste de mare bucurie, de mare fericire pentru mine. A suferit mult familia mea pentru că am fost batjocorit și condamnat.

Azi a venit vestea de la CEDO. Și condamnă România pentru un proces neechitabil contra lui Becali George. Adică spune «A fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată». Nu vreau să vorbesc fotbal. Trăiesc o bucurie a sufletului. Ce se va întâmpla? Pentru 800.000 de euro, mi-au luat 3 milioane.

Dacă a luat de trei ori mai mult, trebuie să dea de trei ori mai mult. Adică 9 milioane de euro. Plus daunele pe care le voi cere eu pentru vătămări. Nu banii sunt problema. Contează că am mulțumire sufletească. De multă vreme așteptam.

Știi care e treaba? Nu mai e răutate. Dacă era acum 10 ani, făceam tam-tam mare. Dar tot trebuie să spun numele oamenilor. Nu știu dacă fac păcat, dar le spun numele, ca să știe copiii lor: Francesca Vasile, Ionuț Matei, Livia Stanciu.

O să  le spun mereu numele. De ce? Să vadă copiii lor cum au distrus ei oameni și au băgat oameni în pușcărie, mame și copii. Acum vreau să știu ceva. Francisca Vasile va rămâne judecătoare? Băi, demisionează! Pleacă acasă, mă! Nu ți-e rușine? Livia Stanciu e la Curtea Constituțională. Păi, e rușine să fie acolo una care a distrus oameni”, a declarat Gigi Becali, citat de GSP.ro

Comments

comentarii

După protestele de la Palma de Mallorca, Barcelona vrea acum să le ceară vizitatorilor taxe și mai mari.... Citește mai mult
Duminică seara de la ora 19:00 va avea loc meciul dintre „U” Cluj şi Hermannstadt, pe Cluj Arena.... Citește mai mult

Lasă un răspuns