fbpx

Gigi Becali despre Șoșoacă: ”A depășit o linie”

Într-un interviu incendiar la România TV în prima zi de Paști, Gigi Becali a fost întrebat și despre vocala senatoare avocat Diana Șoșoacă.

Omul de afaceri Gigi Becali a răspuns referitor la Șoșoacă: ”La început mi-a plăcut de ea, dar a căzut în derizoriu, cu dansuri și altele (..) Diana Șoșoacă a depășit o linie.  Ea spune adevărul, dar face circ, iar circul nu place la oameni. Iar ca femeie nu poți să faci așa circ”.

Becali a spus că el nu se vaccinează nici cu pistolul la tâmplă și că virusul Covid-19 este un fleac.

Recent, Alina Gorghiu de la PNL s-a plâns, la Prima TV, despre “disconfortul” de a fi colegă în Parlament cu controversata senatoare ex-AUR Diana Şoşoacă.

”De când în numele grupului PNL am făcut acea sesizare prin care am rugat Biroul Permanent şi Comisia Juridică să analizeze declaraţiile domniei sale, nu am mai avut onoarea să o văd. Nu cred că am speriat-o. Înţeleg că umblă prin ţară să-şi facă o copie la AUR.

Dar vă mărturisesc că simt un disconfort, nu vizavi de persoana Diana Şoşoacă, ci faţă de mesajele cumplite pe care le dă. Să vii la microfon, să faci pe toată lumea ucigaş, să explici cum… nu vreţi să ştiţi, invectivele sunt… discursul comun al domniei sale e numitorul comun al oricărei intervenţii pe care o are la microfon. Pe lângă asta, cele mai periculoase sunt acele mesaje în care ne tot explică că dacă te vaccinezi nu ştiu ce păţeşti, că nu există coronavirus… sunt lucruri care nu au cum să fie spuse de la microfonul Senatului.”, a spus Gorghiu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns