fbpx

Gelu Oltean reclamă că judecătoarea din dosarul ”Ayahuasca” își face programul după procuror

Fostul șef DGIPI, Gelu Oltean, reclamă că judecătoarea din dosarul ”Ayahuasca” fixează orele la termenele din dosar după cum poate veni procurorul.

Gelu Oltean a scris mai multe nemulțumiri legate de instanța de la Tribunalul Dâmbovița pe blogul său:

”Doamna judecator a amânat cinci termene să se pronunțe într-un sechestru de bani, justificat de procuror ca fiind „pentru cheltuieli judiciare” în dosarul nostru, în valoare de peste un sfert de milion de euro, de la o persoană care nu are nici o calitate procesuală în acest dosar. La sfârșit, a respins cererea de a i se inapoia banii, pe motiv că este neîntemeiată.

-Din aceeasi locatie, FARA MANDAT DE PERCHEZITIE, mi s-a ridicat o suma de bani și un document, care atestă că sunt bani retrași de la bancă, ca urmare a moștenirii, în urma decesului mamei mele, și împărțirea cu fratele meu a sumei provenite din vânzarea unui apartament. La fel, nu mi s-au inapoiat, pentru că, în viziunea dânsei și a procurorului, acest apartament cumpărat de mama mea decedată, în urma cu 30 de ani, este rezultatul presupusului trafic de droguri!!! No comment.

-Dânsa a lipsit vreo doua luni, fiind in concediu de „studiu”, pentru că susținea un examen de promovare, pe care l-a susținut nu l-a mai și luat. S-a intors să ne judece, cu mânie proletară, de parcă noi eram vinovați de nereușita personală….Sau i s-o fi spus ceva….
În plus, tot dânsa a mai avut și covid. Deci, încă o amânare.

-La proces, ca să vedeți independența și suveranitatea unui judecător, când se decidea data și ora următorului termen, procurorul a obiectat că nu poate să vină la ora 9 dimineața, pentru ca trebuie să își ducă copiii la școală și nici la ora 13, pentru că trebuie să îi scoată. De parcă instituția procurorului este un pfa și lumea își face programul după el. Asta arată cât de bolnav este acest sistem. Bineînțeles, că doamna judecător, cu multă aplecare pe problemele familiale a domnului procuror de caz, a ajustat acel termen dupa programul „colegului”. Eu n-am crezut că poate să existe o astfel de cârdășie, în orice țară. Să o spui cu voce tare și mânie, că nu poți să respecți serviciul pentru care ești plătit din cauza școlii copiilor. Și totul înregistrat audio…

-Când i s-au prezentat documente justificative emise de un medic neurolog de specialitate, de la Spitalul Militar Brașov, în timpul arestului în condiții inumane, despre starea de sănătate a dr. Vanessa Youness, care atestau că, în timp ce era arestată în subsolurile insalubre, boala de care suferea de peste 13 ani, respectiv, scleroză multiplă, a recidivat subit, cu un început de pareza, doamna judecător, fiind specialist în domeniu medical, le-a contestat.

A spus, fiind înregistrată în sala de judecată, că nu crede în diagnostic și că recomandarea sa medicală este să se facă o puncție în coloana vertebrală, care să ateste această boală … Și ne-a mai dat 30 de zile de arest în penitenciar, de data aceasta. Probabil dânsa avea informația că în penitenciar se pot face astfel de proceduri avangardiste și la școala făcută, a învățat protocoalele medicale pentru bolile incurabile. No comment..

Această măsură diabolică, inumană, întunecată si incorectă , luată de dânsa, a fost contestată de noi și a fost anulată de către judecatorii de la Curtea de Apel Prahova, care au avut curaj să fie de partea legii și să judece corect și just. Ne-au eliberat după patru zile de la verdictul perplex al dânsei.

Acestea sunt doar câteva, dintr-o serie lungă de „eroisme”, în aplicarea dreptății, în care, elementul de justiție, probe, dreptate, nu prea primeaza deloc, în fața altora, care nu ar trebui să existe într-un proces penal.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina