fbpx

G4Media: În plină stare de urgență, contracte de promovare evenimente culturale la o primărie din jud. Cluj

Publicația G4Media informează că, în plină stare de urgență, primăria Florești din Cluj a încheiat contracte de promovare evenimente culturale de 18.000 euro.

Unele administrații locale de comune și orașe au probleme cu banii și cer ajutor la Guvern Un reprezentant al Guvernului a explicat pentru G4Media.ro că executivul va analiza în perioada următoare solictările reprezentanților administrației locale și dacă cererile sunt pertinente se va acorda ajutor financiar. ”Trebuie să ne gândim că în această perioadă toată lumea are nevoie de bani, pentru că toată lumea are probleme. Nu putem să îi ajutăm pe toți așa cum își doresc pentru că bugetul este limitat. Trebuie însă ca și primarii să fie mai responsabili cu achizițiile. Sunt multe relatări în presă despre contracte publice care se dau în perioada asta și nu au sens. Este vorba de contracte de imagine, publiciate sau altele”, ne-a mai spus acesta.

Ca un exemplu de contract absurd în această perioadă, amintim de primarul comunei Florești, județul Cluj, una dintre cele mai mari comune din țară. Horia Șulea, condamnat penal în primă instanță și exclus din PNL, a încheiat luna trecută contracte de zeci de mii de euro pentru servicii de promovare și publicitate. Ultimele două contracte, încheiate în 27 martie, în plină stare de urgență, în valoare totală de aproape 18.000 euro, sunt pentru ”promovare evenimente culturale”.

Cele două contracte sunt încheiate în 27 martie cu firma care deține Agro TV.

Tot în luna martie, primăria condusă de Horia Șulea a încheiat contracte bănoase de promovare de 100.000 de lei.

Articolul complet mai jos

Orașele mici și comunele avertizează că riscă să intre în colaps financiar din cauza crizei coronavirusului. Cer bani de la guvern

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns