fbpx

A furat dintr-o vilă bijuterii și electronice de peste 50.000 de euro

Un bărbat de 36 de ani este acuzat de poliţiştii clujeni că a  furt dintr-o vilă din cartierul Bună Ziua bijuterii şi aparatură electronică în valoare de peste 50.000 de euro.

Spargerea a avut loc în noaptea de 25 spre 26 aprilie.  Bărbatul a pătruns într-un imobil situat în cartierul Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca prin escaladarea gardului care împrejmuieşte curtea imobilului şi prin forţarea unui geam termopan.

Proprietarul casei a reclamat că din locuinţă i-ar fi fost sustrase  diamante, bijuterii din aur şi din argint, precum şi aparatură electronică, în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

 

”În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost identificată persoana implicată, stabilindu-se că ar fi vorba de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. La data de 26 iunie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, a fost percheziţionat domiciliul bărbatului şi a fost recuperată o parte semnificativă din prejudiciul cauzat de acesta (bijuterii, telefoane mobile, laptop-uri, aparate de fotografiat, ceasuri, etc.)”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

 

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  Faţă de acesta instanţa a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Recomandările poliției pentru proprietarii de case: 

  • asiguraţi ferestrele cu gratii metalice pentru a avea un plus de siguranţă
  • nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu şi rugaţi vecinii de încredere să vă supravegheze locuinţa
  • asiguraţi un iluminat corespunzător în jurul imobilului întrucât sporeşte siguranţa locuinţei dumneavoastră
  • întăriţi tocul uşii de acces în zona sistemelor de închidere cu o armătură metalică

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!