fbpx

Fiul lui Gore a fost reținut

UPDATE 2: Apropiații lui Sami David spune că tânărul s-a predat de bunăvoie la poliție.

UPDATE Anchetatorii l-au gasit pe Sami David in Cluj-Napoca. Tanarul a fost retinut 24 de ore, iar maine va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii îl caută pe tânărul Sami David, fiul celebrului interlop Florin Marius David, zis ”Gore”, pentru că a înjunghiat un agent de pază într-un club din Cluj-Napoca. Sami David a dispărut ieri și nu mai este de găsit.

Fiul lui Gore este acuzat de tentativă de omor, după o altercație în clubul Romantic, în dimineața zilei de 26 iunie,  cu un agent de pază al firmei Scutul Negru.

”Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la unitatea de primi urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Tânărul a fugit de la fața locului, însă polițiștii susțin că este vorba de Sami David, în vârstă de 20 de ani. Acesta nu mai este de găsit, astfel că polițiștii sunt în alertă pentru depistarea lui.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina