fbpx

Fratele fostului șef al Poliției Cluj se plânge că l-a bătut un bătrân de 61 de ani

Consilierul local din Apahida, Călin Păcurar, care este fratele fostului șef al Poliției Cluj, Ioan Păcurar, s-a plâns la postul de poliție din comună că a fost agresat de un bătrân de 61 de ani. La rândul lui, bătrânul a depus plângere penală pentru lovire împotriva consilierului care are 47 de ani.

certificat-medico-legal batran apahida
Certificatul medico-legal al bătrânului

Site-urile de știri din Apahida vuiesc despre scandalul între consilierul local Călin Păcurar și consăteanul acestuia, Emil Sălăgean, în vârstă de 61 de ani. Mai întâi, infoapahida.ro a anunțat în 5 august că bătrânul a depus plângere penală împotriva consilierului local PNL pe motiv că l-ar fi lovit în data de 29 iulie, când Păcurar a intra cu combina în gardul omului. Acesta a ieșit afară să vadă ce se întâmplă. ”Mi-a spus „Ce te masturbezi, bă boşorogule?”. Eu l-am întrebat atunci de ce vorbeşte aşa urât de faţă cu soţia mea şi imediat am fost lovit în faţă. Am primit doi pumni şi am căzut la pământ. Mi-a sărit şi proteza din gură. Am încercat să mă ridic, să mă apăr, pentru că eram în legitimă apărare, dar am fost doborât din nou la pământ şi lovit cu picioarele în coaste şi în testicule”, a povestit bătrânul pentru infoapahida.ro, Acesta a mers la IML Cluj și a primit certificat medico-legal care arată că re nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

iml-pacurar
Certificatul lui Păcurar

După o zi, în 6 august, ziardeapahida.ro a anunțat că și consilierul Călin Păcurar s-a plâns la postul de poliție din comună că a fost agresat de celălalt bărbat. ”M-a înjurat de Dumnezeu și a sărit să mă lovească. Am fost obligat să mă apăr și l-am împins. El, ulterior m-a lovit în picior și mi l-a rupt. A fost o lovitură foarte dură. Eu nu am vrut să depun plângere dar am auzit că s-a lăsat folosit politic și că a depus el plângere împotriva mea, pe care adversarii politici de la PSD să o folosească împotriva PNL. De fapt eu sunt victima”, a spus Păcurar pentru ziardeapahida.ro. Fratele lui Ioan Păcurar a primit de la medicii legiști nu mai puțin de 35-40 de zile de îngrijiri medico legale!

pacurar ioan (3)Fostul şef al Poliţiei Judeţene Cluj, chestorul Ioan Păcurar, în cazul căruia Agenția Națională de Integritate a constatat, în 2012, o diferenţă de aproximativ 190.000 de euro între averea dobândită şi veniturile realizate de acesta, s-a pensionat în septembrie 2013, la vârsta de 53 de ani.

Păcurar a condus Poliţia Judeţeană Cluj din anul 2005, iar anterior a fost, timp de patru ani, şeful Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Judeţene Cluj. Încă este în proces cu ANI.

Comments

comentarii

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!