clujust.ro

Fost miner condamnat la 25 de ani de închisoare pentru că și-a ucis cu sadism soția

Crimă șocantă! Un fost miner din Gorj a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, în primă instanță, pentru că și-a ucis soția, pe care a mușcat-o până la sânge.

Crima s-a petrecut pe 26 martie 2022, din cauza geloziei. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a declarat în faţa judecătorilor că şi-a văzut soția în curtea casei însoțită de fratele lui, într-o ipostază intimă, aceasta recunoscând ulterior că l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi din comună.

Orbit de gelozie, Gheorghe Bobocescu  a început să-și lovească soția cu bestialitate, i-a sărit în repetate rânduri cu picioarele pe piept, apoi a început efectiv să o muște până la sânge.

”Inculpatul (…) a lovit victima cu intensitate deosebită, aplicându-i lovituri repetate cu şi de corpuri dure în zone vitale, respectiv, ficat şi plămân, precum şi prin muşcare, determinând leziuni ale organelor interne sus-menţionate, incompatibile cu viaţa, rezultând hemoragie internă şi decesul victimei. Prin durata agresiunii şi prin intensitatea ei, acţiune ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, fapta fiind săvârşită astfel prin cruzimi”, se arată în actul de acuzare, potrivit ziare.com. 

Comments

comentarii

Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult
Bugetul Floreștiului pentru anul 2023 a fost adoptat, fiind cel mai generos buget din istoria comunei. Proiectele dedicate infrastructurii educaționale și dezvoltării zonelor verzi ocupă o parte însemnată a capitolului de investiții, care beneficiază de peste 15 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!