fbpx

Femeie tăiată pe față în sala de judecată de către fostul concubin

Incidentul grav a avut loc în Sala 1 a Judecătoriei Constanța, unde un bărbat a intrat cu un cutter și s-a așezat în spatele fostei concubine, pe care ulterior a atacat-o, de față cu judecătorul și ceilalți participanți la proces.

Potrivit Dobrogea TV, o femeie a fost tăiată de fostul concubin cu care se afla în plin proces de custodie a copilului. Bărbatul ar fi tăiat-o pe femeie pe față cu o lamă de la un cutter, pe care o avea asupra sa.

Femeia a fost preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la spital, iar bărbatul a fost scos din sală de către jandarmi.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la numărul de urgență 112 a fost o solicitare pentru o pacientă care prezenta o plagă la nivelul feței. Femeia este conștientă și stabilă și a fost transportată la Spitalul Județean.

”Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit Jandarmeriei, ”astăzi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei şedinţe de judecată publice care avut loc la Judecătoria Constanţa, pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuţită, tip cutter, rănindu-o în zona feţei.

În urma incidentului, jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit rapid pentru imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, reuşind să o salveze pe femeie.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia este conştientă şi se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.”

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!