fbpx

Farmec estimează vânzări cu 30% mai mari față de anul trecut pentru ofertele speciale de sărbători

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță ofertele speciale de sărbători, constând în pachete cadou ce includ produse din cele mai cunoscute game de produse ale companiei. Pachetele sunt disponibile sub forma a 11 tipuri de casete și 5 tipuri de borsete, ce cuprind produse cosmetice ale brandurilor Gerovital, Doina și Argan Plus și au reduceri de preț cuprinse între 10% și 50%.

Cele 16 pachete în ediție limitată de sărbători ( 11 casete cadou și 5 borsete) ,  conțin o varietate mai generoasă de produse  în comparație cu cele 9 tipuri de casete lansate în aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, producătorul clujean estimează o creștere de 30% a vânzărilor pe segmentul casetelor și borsetelor pentru sezonul de iarnă.

Pachetele pentru sărbători conțin produse destinate tenului și părului, răspunzând tuturor nevoilor de îngrijire ale consumatorilor.

Borseta Gerovital H3 Evolution include o cutie de fiole cu acid hialuronic ( 10 fiole x 2 ml) din gama Gerovital H3 Evolution și un lapte demachiant instant din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look, produse cu un efect intensiv de hidratare și netezire a ridurilor. La cumpărarea acestui pachet, consumatorii beneficiază de o borsetă cadou și de un discount de 10%.

Caseta Gerovital Plant, compusă din crema antirid revitalizantă și crema nutritivă multivitamine are o reducere de preț de 20%. De același discount beneficiază și consumatorii care aleg Caseta Gerovital Happiness, compusă dintr-un fluid de curățare zilnică și o cremă CC mediu.

Ca răspuns la creșterea consumului de produse cosmetice destinate bărbaților, Farmec lansează  1 caseta si 2 borsete Gerovital H3 Men ce au in componenta produse cosmetice destinate ingrijirii zilnice.

“Gerovital este cel mai puternic brand românesc, iar aceasta putere ii este data in primul rand de consumatori, care au incredere in produse si eficienta lor si le recomanda la randul lor prietenilor. Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru noi de a le rasplati fidelitatea printr-o oferta variata de casete si borsete prin care pot beneficia atat de discounturi substantiale la produsele preferate cat si de produse oferite cadou” a declarat Ioana Borza, Director de Marketing Farmec.

Oferta Farmec de sărbători include și pachete ale brandurilor Doina și Argan Plus. De asemenea, Caseta Mini Travel, un kit de călătorie cu deodorant antiperspirant Sapphire din gama GH3 Evolution, șampon cu jojoba din gama Argan Plus, cremă hidratantă din gama Gerovital Plant și pastă de dinți din gama Aslamed, este acum disponibilă în magazine.

Toate pachetele cadou pot fi achiziționate din magazinul online, precum și din comerțul tradițional și din cele 11 magazine proprii ale companiei clujene. Acestea sunt amplasate în Cluj Napoca (3 magazine), Timișoara, Arad, Târgu-Mureș, Sibiu, Constanța, Brașov și București (2 magazine).

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

Twitter: https://twitter.com/farmec

Facebook: facebook.com/farmec.romania

Site: www.farmec.ro

Comments

comentarii

1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult
Studiile pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj vor fi finalizate și prezentate public primăvara aceasta, a arătat primarul Emil Boc. Primăria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!