fbpx

Familiile celor patru absolvente UTCN decedate în accidentul feriviar din Jibou caută martori

După ce Curtea de Apel Cluj a întors la parchet dosarul, familiile celor patru absolvente UTCN decedate în accidentul feroviar din Jibou din mai 2018 au lansat un apel public pentru a găsi martori care să furnizeze informații despre funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivel cu calea ferată din locul tragediei.

”În data de 17 mai 2018, pe centura ocolitoare a orașului Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier, accident în care și-au pierdut viața 4 studente, autoturismul în care se aflau fiind lovit de tren.

Tragedia în care au decedat cele 4 tinere a șocat o țară întreagă și a lăsat în doliu familiile îndurerate care nici până în ziua de astăzi nu și-au găsit liniștea.

Deși la momentul producerii accidentului au existat în mediul virtual zeci de persoane care au acuzat funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, până în ziua de astăzi nu s-a găsit nici un martor care să fi putut oferi informații relevante asupra acestor afirmații.

Mai mult decât atât, aceleași acuze cu privire la funcționarea necorespunzătoare a semnalelor de la aceeași cale ferată continuă să apară în mediul public chiar și acum, după mai bine de un an de la accidentul din Jibou.

Întrucât familiile victimelor implicate în tragicul accident doresc cu disperare aflarea adevărului, facem apel la toate persoanele care ar putea oferi orice informație relevantă asupra acestui subiect, care să ajute familiile victimelor implicate să afle dacă în ziua respectivă, 17 mai 2018, semnalele acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, județul Sălaj, funcționau sau nu corespununzător.

Totodată, rugăm persoanele care au cunoștință despre nefuncționarea  sau funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice sau luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, atât din perioada respectivă cât și din prezent, să ne contacteze.”, a transmis avocata famililor îndurerate, Mădălina Dascăl.

Aceasta poate fi contactată la telefonul 0740 238871 sau prin e-mail la adresa madalina.dascal@yahoo.com

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina