fbpx

Familia unui om de afaceri, atacată în propria casă pe timp de noapte

Familia unui om de afaceri a fost amenințată și înjurată de un bărbat care a sărit gardul casei, a spart geamul și a plecat cu mașina lor.

Incident neobișnuit la o casă din zona Făget. În 1 iunie, în jurul orei 2, o femeie a sesizat Poliţia că un bărbat necunoscut a pătruns în curtea locuinţei sale din Făget, prin escaladarea porţii de acces în imobil. Atacatorul a forţat apoi uşa de acces în locuinţă, a spart un geam şi a adresat membrilor familiei ameninţări şi injurii. Casa aparține unui patron de firmă din Cluj-Napoca.

Ulterior, bărbatul a plecat de la locul faptei cu autoturismul proprietarilor, profintând de faptul că aceştia au lăsat cheile în contact. Mai mult, acesta a rupt porţile metalice cu mașina.

”În baza celor semnalate, poliţiştii au constituit filtre rutiere şi l-au depistat pe bărbat pe raza cartierului Mănăştur. Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Prejudiciul reclamat de către partea vătămată este de aproximativ 60.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Bărbatul de 36 de ani a fost reținut și este cercetat pentru furt, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acuzatul nu era sub influența băuturilor alcoolice, dar surse din poliție spun că se bănuiește că a consumat substanțe halocinogene, motiv pentru care i s-au luat probe biologice.

Comments

comentarii

2 comentarii

  1. razbunare personala, sigur PATRONII au facut ceva sa merite asa vizita.

  2. Sa fie arestat smecherul pentru vizita nocturna.

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina