fbpx

Eroare de sistem la Banca Transilvania

O eroare de sistem la Banca Transilvania a făcut ca în loc să se emită gratuit și cu bonus de 50 de lei cardurile personalizate cu Electric Castle, s-au luat oamenilor comisioane de 50 de lei pentru emiterea cardului.

Banca Transilvania derulează o promoție la emiterea de carduri personalizate cu poze de la Electric Castle. ”Persoanele care isi fac la Banca Transilvania, in perioada 24 iunie – 29 iulie a.c., un card personalizat cu una dintre imaginile din galeria Electric Castle de pe siteul bancii, beneficiaza de gratuitate la emiterea cardului si de un bonus pe card de 50 de lei, bani care pot fi folositi la festival.”, se arată pe site-ul băncii.

La capitoul Termeni si condiții, mecanismul campaniei este prezentat astelfe: ”Fiecare persoana care, in perioada 24 IUNIE – 20 IULIE 2016, aplica pentru obtinerea unui card personalizat cu poza din Galeria „Electric Castle”, in modalitatea prevazuta la art. III pct. 1 din prezentul regulament, foloseste codul „#EC2016” in momentul in care aplica si intra in posesia cardului si il activeaza la un ATM BT pana cel tarziu in data de 29 iulie 2016 va beneficia garantat de:

  • scutirea de la plata comisionului de emitere a cardului BT personalizat cu poza, in cuantum de 50 lei plus
  • un premiu constand in 50 de lei pe cardul nou emis

Premiul va fi acordat de organizator pana in data de 14 iulie 2016, pentru cardurile care au fost activate de catre participanti la campanie pana cel tarziu in data de 13 iulie 2016 si, respectiv pana in data de 5 august 2016, pentru cardurile ridicate de acestia dupa data de 13 iulie 2016.”

Numai că oameni s-au trezit cu comisioane luate din cont. ”Am fost la bancă bucuros să-mi ridic cardul cu Electric Castle, festivalul meu preferat, și când am ajuns acasă și am verificat online soldul contului, am văzut că în loc să primesc acel bonus, în 14 iulie mi s-a luat comision emitere card de 50 de lei. Am sunat la call center-ul băncii și mi s-a spus că a fost o eroare de sistem și că în cursul zilei de astăzi se vor storna comisioanele de la toți care au aplicat și că voi primi bonus-ul până la sfârșitul lunii august”, ne-a scris Andrei S.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina