fbpx

Egal în primul meci de la Mundiavocat 2016 pentru avocații din Cluj

Echipa de fotbal a avocaților din Cluj care participă la campionatul mondial Mundiavocat 2016 a remizat în primul meci cu o echipă din Argentina. Astăzi are meci decisiv de la ora 15.30.

mundiavocat 2016 (1)

Campionatul mondial de fotbal al avocaților Mundiavocat se desfășoară în perioada 13-22 mai în frumoasa localitate de la malul mării La Manga din Spania. În cadrul campionatului sunt trei categorii: clasic, master și legend. Clujenii din echipa Dacia Felix, conduși de căpitanul Călin Budișan, particoă la categoria clasic, unde mai este și echipa ASA București. Avocații clujeni sunt în grupa F alături de Lomas de Zamora din Argentina și o echiăă din Korea. Dacia Felix a terminat primul meci cu o remiză albă, 0-0, cu Lomas și joacă meciul decisiv cu Korea. Echipa din București a remizat 1-1 cu avocații din Rio de Janeiro.

În turneul clasic sunt opt grupe de câte trei sau patru echipe. Ediția a 18-a a Mundiavocat este cea mai mare din istorie, fiind înscrise în total 104 echipe din 36 de țări.

O discuție Clujust cu fondatorii Mundiavocat puteți citi aici

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina