fbpx

Drumul pe care se ține Raliul Clujului este „călcat” zilnic de camioane grele. Ce spune poliția

Pe drumul județean care străbate Făgetul și comuna Ciurila, pe care zilele astea se ține Raliul Clujului (Transilvania Rally), trec frecvent camioane încărcate și cu viteză, în ciuda restricțiilor de circulație.

Pe alocuri se poate vedea cum drumul a început să facă ”valuri” din cauza camioanelor care trec zilnic fără să fie deranjate de autorități. În urma imaginilor trimise de Clujust la IPJ Cluj și a solicitării unei poziții, Poliția a acționat în zonă și a împărțit amenzi.

”Tronsonul de drum, respectiv DJ 107-R, de la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca și până la intersecția acestuia cu DJ 107-L, din comuna Ciurila, se afla sub incidența unei restricții de circulație aplicabilă autovehiculelor cu masa mai mare de 20 de tone, stabilită de Consiliul Județean Cluj.

Această situație se află în atenția organelor de poliție cu competență în zona anterior menționată, fiind aplicate de la începutul prezentului an mai multe sancțiuni contravenționale pentru abateri la nivelul restricțiilor de tonaj.

Cu titlu exemplificativ, în perioada 10-11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, au acționat punctual în vederea prevenirii și combaterii circulației pe  DJ 107-R cu nerespectarea restricțiilor de tonaj, fiind aplicate mai multe sancțiuni în acest sens.

Vă aducem la cunoștință faptul că situația sesizată de dumneavoastră se află atât în prezent, cât și pe viitor în atenția organelor de poliție.”, ne-a răspuns purtătorul de cuvânt IPJ Cluj, subinspector de poliţie Alexandra Giorgiana Luca.

Mai jos puteți vedea cu ce viteză trec camioanele pe trecerea de pietoni și pe lângă parcul de joacă din Sălicea (comuna Ciurila).

Comments

comentarii

Lasă un răspuns